Općenito > Oprema

Kaciga

<< < (2/3) > >>

gpernje1:
Hvala na brzom odgovoru. idem pogledat.

Reponja:
I nemoj zaboraviti Moto Kult na Srdočima. Možda ti i nije na ruku, ali se definitivno isplati.. Dobar izbor i više nego susretljiva prodavačica koja ipak da neki savjet (za razliku od ekipe iz Moto Art-a)..

Loris Ri:

--- Citat: Reponja - 04 Kolovoz, 2011, 11:01:50 ---I nemoj zaboraviti Moto Kult na Srdočima. Možda ti i nije na ruku, ali se definitivno isplati.. Dobar izbor i više nego susretljiva prodavačica koja ipak da neki savjet (za razliku od ekipe iz Moto Art-a)..

--- Kraj citata ---
nije istina svaki put kad dodem gore je onaj lik sta vozi onu ninju,covjek mi svaki put da par savjeta za ono sta trazim....jedanput sam nesto trazi gore reko mi je da ne kupujem kod njega jer je popust bio u drugom ducanu...
za taj ducan imam samo pohvale...

gpernje1:
Moto Art je je ok ali meni se neda narućivati kacigu i onda čekat. Jučer sam morao u Zagreb i u Bim-biku kupio N85 za 1300 kn. Vrhunska kaciga, hvala 3alfa3 na savjetu. Što se tiće Moto Kulta na Srdočima prodavačici pohvale, dobio sam kacigu koja me interesirala na probu par krugova. Svaka čast.

Reponja:
Jbg, Loris Ri, kada sam ja išao kupiti kacigu (pred manje od 3 mjeseca), ni taj lik na Ninji ni njegov kolega mi nisu nimalo bili od pomoći.. Izbor kaciga im je bio malo reći jadan, a karakteristike istih su mi jednostavno podjelili u 3 razreda (loše, srednje, super).. Pa nisam krebil, to i sam kužim..
Ugl, od pomoći mi i nisu bili..

U Moto Kultu sam čekao kacigu (prvo kalup da probam veličinu, nakon toga da dođe matirana) i ne žalim ni jedne minute čekanja. Fer deal, i više nego poštena cijena i hrpa savjeta za šta god sam pitao, od opreme do održavanja motora..
Nekome je to samo posao, nekima je to stil života, a ovi drugi se ne libe pomoći ti svojim znanjem. Prve nije briga, nisu dovoljno plaćeni za to...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju