Općenito > Oprema
Kaciga
gpernje1:
Potpuno se slažem.
3alfa3:
--- Citat: gpernje1 - 04 Kolovoz, 2011, 15:44:46 ---neda narućivati kacigu i onda čekat
--- Kraj citata ---
Taj dio mi nije jasan...
Kaciga se ne kupuje na nevidjeno...
Treba je probat prije kupovine
3alfa3:
--- Citat: gpernje1 - 04 Kolovoz, 2011, 15:44:46 ---kupio N85 za 1300 kn. Vrhunska kaciga, hvala 3alfa3 na savjetu
--- Kraj citata ---
Nema na cemu.
Kaciga definitivno vrijedi te novce, a i opremljena je maksimalno. Za te novce ne vjerujem da ima bolje. Bitno je samo da ti kalup pase na tvoju glavu. Srecom, meni Nolan pase pa ni ne gledam dalje od toga jer mi je 200-tinjak € plafon kod kupovine
Doomsday:
Pa nije baš da ti 'Nolan' paše, nego N84, a vjerojatno i N85... :zubo:
Ja recimo ne mogu reć da mi IXS paše, jer san neznajući išta o kacigama kupija prvo IXS HX 240 broj XXL, jer manju taj model nisan moga navuć na glavu, nije mogla brada uć... Ali, kasnije san skonta, XXL definitivno nije moj broj, prema opsegu glave, nego L, pa san skonta da mi paše L od Nolan N84, i od IXS HX 250 koju san i kupija jer mi N84 nije mogla stat u kufer sa ženinon kacigon...
Znači, recimo IXS HX 240 i 250 imaju bitno različite kalupe, pa nemo'š reć da ti IXS paše... :laughing7:
3alfa3:
--- Citat: Doomsday - 05 Kolovoz, 2011, 17:19:00 ---Pa nije baš da ti 'Nolan' paše, nego N84, a vjerojatno i N85... :zubo:
--- Kraj citata ---
Tocno. Dapace, osim N84 nisam ni jednu nolan kacigu navuko na glavu, ali pretpostavljam kako proizvodjaci imaju iste "kalupe" za vecinu kaciga. Ove zime moram uzet novu kacigu (ova je 5 godina stara i vec mi plese oko glave) i da niam bio skrt i kupio prije koji mjesec ponovo N84, sad nebi morao navuc narednih 500tinjak kuna za N85. :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju