Mali osvrt na španjolsku i tenis opcenito..
Španjolska i Svicarska 0:1...
Iako su spanjolci stalno imali loptu od nekih 15-16 akcija 2 samo su bile ono neki realan pokusaj gola.. Previse su "prtljali" sa loptom kada bi uletiti u kazneni prostor svicaraca i naravno da je to bio uvijek gubitak lopte.
Da, prtljali su sa loptom, a sta ce drugo napravit na bunkeru, ovi su se povukli nazad a onaj crnac samo roka napred, to je jedino rjesenje bilo da ostane onakav rezultat protiiv spanjolske jos cu cak imali i stativu...
I dalje sam pod dojmom kako su izvađali kornere. Pa to je strasno. S druge strane imamo svicarce koji su igrali kako ja to zovem "bunker". Igrali su jaku obranu i samo se cekala kontra koja se na kraju i dogodila. Iako su imali dosta srece sa golom.. Sta je je. Ali bila steca ili ne.. gol je gol.. i moram rec makar sam se kladio na spanjolku drago mi je za svicarce a i taj krumpir mi je među ljepsim golovima koje sam vidio.
Kornere su ako si primjetio da su korneri padali na prvu stativu, manje vise su bili uigrani ako si primjetio od alonsa udarac..tako da ono mislim i drugacije nisu ni mogli al opet...
Zakej ti je ovaj krumpir među ljepsim golovima ? hahaha mislim akcija je ok bila, dubli pasevi i to al jbg sretno im se odbila hah