Pošto mi je ovo prvi post vezan za konkretni kvar a novi sam na forumu i nisam baš najsigurniji gdije da postavim pitanje ja ga pišem ovdije .
U biti ni sam ne znam što je sa skuterom pa niti ne znam gdije da postavim pitanje. U biti trebam dijagnozu i gdije bih mogao kupiti taj dio ili te dijelove koji su odradili svoje.
Ne želim više ići u prijašnji servis jer nikako nisam zadovoljan a i skuter ima dosta godina pa sam odlučio malo sam prčkati po njemu. Liberty 50 iz 2004. godine.
Nekidan sam krenio od kuće i nakon 200 metara nešto je gadno zarondalo i osjetio sam kako se nešto drobi i skuter usporava i tada sam ga ugasio i okrenio ga i odgurao kući. Nema alnasovanja a na kiks osjetim da nešto drobi. Danas sam skinio poklopac ( taj gdije je kiks ) recimo mjenjača. Totalni sam početnik pa ako griješim molim da me ispravite i uputite u pravom smijeru , naravno tko ima volje i živaca. Odmah su počeli ispadati plastični dijelovi , ne znam je li to neki zupčanik u pitanju , i u biti koliko sam vidio jedino je to oštečeno , svi oni metalni zupčanici su OK na prvi pogled. Zanima me kako se zove taj dio što mi je potrošen ? Ima li ga gdije za kupiti ? Koliko bi to u biti koštali ? Vaše mišljenje je li to jedini kvar ili je još nešto otišlo , onako iz vašeg iskustva Naravno i kako to sve vratiti nazad u funkciju , tu ću vjerovatno uzeti nekoga za pomoć ?!
hvala
poz...
prebacio sam temu iz " kutak za nove članove " pa se ona može obrisati