Tehnički kutak > Tuning skutera
pitanje runner tunning
Babalui:
hmmm... imam problem???
kilometar urice mi se vrte malo divlje :icon_biggrin: ?? wtf?
ne one glavne kolko je ukupno prošao motor nego one ispod koje se mogu poništavat.. te doljnje mi lete ko lude.. ja napravim 10 km a ono obleti 40-50 km????? :icon_salut:
Jurich:
--- Citat: wonderkid - 16 Kolovoz, 2011, 15:54:37 ---gle 2 skutera sa istim setupom nece ici jednako tako da se nemres ravnat prema kambi,mislim mozes ali priblizno
--- Kraj citata ---
znan zato pitan ostale da mi recu koje roline su oni imali...
ne zelin sad da stavin 7,2 pa da mi budu prelagane pa kasnije uzimat nove pa sve skidat i opet stavljat...
Miki-speedy:
--- Citat: Babalui - 16 Kolovoz, 2011, 20:10:21 ---hmmm... imam problem???
kilometar urice mi se vrte malo divlje :icon_biggrin: ?? wtf?
ne one glavne kolko je ukupno prošao motor nego one ispod koje se mogu poništavat.. te doljnje mi lete ko lude.. ja napravim 10 km a ono obleti 40-50 km????? :icon_salut:
--- Kraj citata ---
probaj svjecicu sa rezistorom
IceMan:
--- Citat: Juri? - 16 Kolovoz, 2011, 20:33:35 ---znan zato pitan ostale da mi recu koje roline su oni imali...
ne zelin sad da stavin 7,2 pa da mi budu prelagane pa kasnije uzimat nove pa sve skidat i opet stavljat...
--- Kraj citata ---
tebi ce se možda drugačije ponašati nego kambi...ako hoćeš lijepo ušteleti skut morat ćeš se poigravati s rolicama, trebalo bi 7,2g na runneru odgovarati :icon_thumright:
Babalui:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 17 Kolovoz, 2011, 03:55:39 ---probaj svjecicu sa rezistorom
--- Kraj citata ---
kakva je to svjećica?? prvi put čujem?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju