Tehnički kutak > Injection

Veca konacna brzina na ditechu

<< < (4/6) > >>

ive_91:
proci rad variomata imas na forumu mali milion objasnjenja cemu koja gramaza rolica, trebas vidjet kako radi na 50ccm sa rezo spuhom koji ima uski power band pa ako fulas 0.5 gr rolice ode kompletna snaga skutera.

smart bbb:
najidealnija gramaža je 7.0 gr,ditech nema rezonancije pa se sa auspuhom ne dobiva puno

cvele60:

--- Citat: Aprilia maniac - 31 Srpanj, 2011, 11:11:18 ---ako sam u krivu ispričavam se,tako sam ja čuo od jednog mehaničara a sad neznam jel tako...pa zašto ih onda proizvode u raznim gramažama ako nije tako  ???  :confused5:

--- Kraj citata ---
Ma zna mehanicar Q.... :icon_biggrin: aj malo citaj...nije u pitanju tvoj skut al pricip rada variomata je isti...
http://svet-skutera.rs/forum/index.php?/topic/42-variomatski-prenos-i-stelovanje/

Miki-speedy:

--- Citat: Aprilia maniac - 31 Srpanj, 2011, 11:11:18 ---ako sam u krivu ispričavam se,tako sam ja čuo od jednog mehaničara a sad neznam jel tako...pa zašto ih onda proizvode u raznim gramažama ako nije tako  ???  :confused5:

--- Kraj citata ---
Evo Ive ti je dobro rekao...
Znaci svaki spuh,kit,variomat,centralna, radi na drugim obrtajima i potrebno je pogodit radno podrucje(kad ima najvecu snagu,isto na trkama kad voze auto pa ne mjenja brzine kad udje u blokadu vec kad ima najvecu snagu ako ti je tako lakse za skontat)

Naime ako su rolnice preteske variomat se kasno rasiri i gubis ubrzanje(s tezim rolnicama ga ne moze nikako vise izbacit nego sto je moguce)
A ako su prelagane onda prerano izbaci i opet gubimo start (skuter se dere,lazni osjecaj brzine) i opet ne valja.. :icon_thumright:

Zeljac:
ja bi mu preporucio ima sig 7.5 gr rolice da stavi 7,7 grama i taman bude dobio ono sta zeli

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju