Tehnički kutak > Injection

Veca konacna brzina na ditechu

<< < (3/6) > >>

Aprilia maniac:
ma stavi mu malo teže rolice i nemoj ništa više dirat....jer što više diraš veća je šansa da će se pokvarit...jer ipak je to ditech...a ditech valja i vozi normalno i dugo jedino kad je na njemu sve serijala  :icon_thumright:

Miki-speedy:

--- Citat: Aprilia maniac - 31 Srpanj, 2011, 10:42:46 ---ma stavi mu malo teže rolice i nemoj ništa više dirat....jer što više diraš veća je šansa da će se pokvarit...jer ipak je to ditech...a ditech valja i vozi normalno i dugo jedino kad je na njemu sve serijala  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
A zasto da stavi teze rolnice?

Aprilia maniac:

--- Citat: Miki-speedy-sm - 31 Srpanj, 2011, 10:52:15 ---A zasto da stavi teze rolnice?

--- Kraj citata ---

pa teže rolice mu daju malo više brzine koliko ja znam...po mogućnosti mallossi ili pollini....a i nije 100 kn neko veliko ulaganje a dobit će bar 5 km/h veću brzinu...a i samim time što je stavio nove rolice će dobit brzinu jer pretpostavljam da su ove stare i potrošene... :headbang:

Miki-speedy:

--- Citat: Aprilia maniac - 31 Srpanj, 2011, 10:56:37 ---pa teže rolice mu daju malo više brzine koliko ja znam...po mogućnosti mallossi ili pollini....a i nije 100 kn neko veliko ulaganje a dobit će bar 5 km/h veću brzinu...a i samim time što je stavio nove rolice će dobit brzinu jer pretpostavljam da su ove stare i potrošene... :headbang:

--- Kraj citata ---
E to sto mislis,nisi upravu :icon_thumright:
Samo pravilo zlatne sredine tu vazi :notworthy:

Aprilia maniac:

--- Citat: Miki-speedy-sm - 31 Srpanj, 2011, 11:07:34 ---E to sto mislis,nisi upravu :icon_thumright:
Samo pravilo zlatne sredine tu vazi :notworthy:

--- Kraj citata ---

ako sam u krivu ispričavam se,tako sam ja čuo od jednog mehaničara a sad neznam jel tako...pa zašto ih onda proizvode u raznim gramažama ako nije tako  ???  :confused5:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju