Tehnički kutak > Tuning skutera

sad i ja trebam pomoc

<< < (5/8) > >>

miso227:
remen je original za taj skuter,neznam tocno koji je broj!  dosta dobro izgleda, nije ni porozan, cini mi se da je malo sa strane potrosen, ali mislim da je to normalno, nisam siguran koliko je prosao km sa tim remenom, jer sam kupio polovan skuter, vlasnik kaze da je to sve nedavno bilo rađeno,   nisam ja siguran dali je stuja u pitanju, JER  kada se to desava, motor zeli ici ja to osijetim, ali ga nesto koci, kao da sam dodao gas, i da ga ujedno kocim zadnjom kocnicom, kada uspori blizi stajanja, samo nesto odpusti, i skuter se normalmo dalje kotrlja, stim da kada ga zelim ponovo upaliti teze pali, i neradi bas fino

Aprilia maniac:

--- Citat: miso227 - 01 Kolovoz, 2011, 16:56:20 ---remen je original za taj skuter,neznam tocno koji je broj!  dosta dobro izgleda, nije ni porozan, cini mi se da je malo sa strane potrosen, ali mislim da je to normalno, nisam siguran koliko je prosao km sa tim remenom, jer sam kupio polovan skuter, vlasnik kaze da je to sve nedavno bilo rađeno,   nisam ja siguran dali je stuja u pitanju, JER  kada se to desava, motor zeli ici ja to osijetim, ali ga nesto koci, kao da sam dodao gas, i da ga ujedno kocim zadnjom kocnicom, kada uspori blizi stajanja, samo nesto odpusti, i skuter se normalmo dalje kotrlja, stim da kada ga zelim ponovo upaliti teze pali, i neradi bas fino

--- Kraj citata ---

pa jesi li ti pokušao skinit deklo i kurblu kad je motor već zagrijan i pogledao kako se remen te sve unutar dekla ponaša( odnosno dal ti remen prokliziva) ?  :icon_thumright:

e pa zato što ti teže upali zato me i muči struja nešto...probaj skinit onu lulu od bobine sa svjećice i stavi neku drugu svjećicu na lulicu i proisloni na metal i provjeri dal ti i dalje dobru iskru baca(to isto sve obavi kad ti počne slabo vuć i kad bude topal skroz)

JogFromYamaha:
ili ti je oksidiral kontakt neki oko bobine i cdija
ili pa imas premalu diznu nutra
koja ti je dizna u skutu=?

miso227:
nemam pojma jer nisam skido karburator, sve je tako kako sam ga kupio, kontakti svi kao suza cisti promijenio cdi ista stvar, promijenio svijecicu ista stvar, nemogu biti pametan, jedino mi preostaje da vrati stari cilinder gore pa cu vidjeti dali ce se to ponoviti, mada sumljem da je radi njega nesto!

Aprilia maniac:
Hmm a stvarno više neznam što bi mogao bit problem..provjeri sve sto si rastavio kad si mjenjao zadnji put cilindar itd..nešto nisi dobro složio najvjerojatnije..

A ako ti slabo pali poslije-->možda ti negdje gdje nebi trebao vuče višak zraka pa zato neće pali..provjeri to..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju