Tehnički kutak > Tuning skutera

sad i ja trebam pomoc

<< < (4/8) > >>

miso227:
ok hvala na pomoci,

miso227:
prijatelju moj, nije svijecica u pitanju, stavljena nova, i isto se događa, nema to veze sa motorom vec sa prijenosom, nesto kada se dobro ugrije pocinje kociti skut, dali je mozda remen u pitanju, da on kada se ugrije zajebava??  dali se nesto u variomatu desava mozda valjcici zablokiraju kada se ugriju, nemam pojma sta da radim!!  skinem poklopac izgleda sve normalno, upalim skut na mijestu sve super vrti, stavim poklopac i po plinu nakon 50m opet koci kao da sam stiso pun gas, i zadnju kocnicu istovremeno, nije mi se to desavalo dok nisam stavio 70ccm kit, prije toga sve super1 imas li kakav prijedlog??  

:help: :help: :help: :dontknow: :dontknow:

Aprilia maniac:
A koliko se ti dugo na tom kitu vozis?

Hmm i ja sam najprvo na svjećicu pomislio..Al ako ti nije svjećica onda ti je mozda struja do svjećice slaba,odspojena ili nešto..

miso227:
napravio 100km vozio plako da ga razradim, sad kada ga picim 60 onda mi se to desi, nako toga mi se desava to i na manjoj brzini, sve dok se skuter totalno neohladi, kada se dobro ohladi, onda opet ide 5-6 km normalo cim se ugrije sve izpocetka, 

Aprilia maniac:

--- Citat: JogFromYamaha - 30 Srpanj, 2011, 22:17:59 ---ako ti se ugasi ko da si kljuc okrenuo to ti je do prevruce ili defektne svjecice
imal sam to na luni
rjesenje je nova ngk br8hs i to je to

--- Kraj citata ---

S obzirom da mu nije do svjećice,ja mislim da je možda cak i cdi loš ili bobina pa da nešto od tih dvoje slabo radi kad se ugrije....dal bi mu i to možda mogao bit problem?  :icon_scratch:

A kakav je tebi taj remen na motoru...koliko je mm debel tj dal vidiš na njemu kao da je malo "pojeden" sa strane ili oni zubci njegovi...i koliku su kilometražu s tim remenom napravio?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju