Općenito > Maxiskuteri
Aprilia SCARABEO 200 i.e.
DJM:
OK ya ovo sa mjestom ispod sica, to sam si i pretpostavio da je malo s obyirom da su tu 2 x 16 točkovi nego ima li dovoljno mjesta za noge da se ne udara u plastike tijekom vožnje jer ja imam 191 cm pa me ta prostranost ponajviše interesira
derbiGP1:
--- Citat: DJM - 28 Srpanj, 2011, 14:13:53 ---OK ya ovo sa mjestom ispod sica, to sam si i pretpostavio da je malo s obyirom da su tu 2 x 16 točkovi nego ima li dovoljno mjesta za noge da se ne udara u plastike tijekom vožnje jer ja imam 191 cm pa me ta prostranost ponajviše interesira
--- Kraj citata ---
danas sam bio u salonu i vidio bas taj model 200 i.e., definitivno nema mjesta pod sicem (uvijek postoji opcija kofera gratis ;D ), kotaci dovoljno veliki, mjesta za noge dosta, je li lijep ili ruzan stvar je osobnog ukusa, cak i nebi rekao da mi je ruzan, cini mi se i da bi se odlicno snasao u gradskim guzvama...a sve to za 23.000 kuna. cijena je super
^^GlavonjA^^:
--- Citat: derbiGP1 - 28 Srpanj, 2011, 14:39:08 ---danas sam bio u salonu i vidio bas taj model 200 i.e., definitivno nema mjesta pod sicem (uvijek postoji opcija kofera gratis ;D ), kotaci dovoljno veliki, mjesta za noge dosta, je li lijep ili ruzan stvar je osobnog ukusa, cak i nebi rekao da mi je ruzan, cini mi se i da bi se odlicno snasao u gradskim guzvama...a sve to za 23.000 kuna. cijena je super
--- Kraj citata ---
hmmm....za gradske gužve nije definitvno jer je glomazan....na cesti sam se jedva okrenul s njim (čitaj od ruba do ruba) tak da za gužve nije definitvno...dok sa vxr-om bez problema manevriraš kroz gradske gužve....
DJM:
Od prije mjesec dana u prodaji je i novi redizajnirani i onako IMHO je ljepši negoli stari model i još su poradili na udobnosti sica a evo i slika i linka ka novom modelu
http://www.scarabeoscooters.it/#/scarabeo/IT/it/Modelli/Scarabeo-125ie-200ie
derbiGP1:
--- Citat: ^^GlavonjA^^ - 28 Srpanj, 2011, 15:54:55 ---hmmm....za gradske gužve nije definitvno jer je glomazan....na cesti sam se jedva okrenul s njim (čitaj od ruba do ruba) tak da za gužve nije definitvno...dok sa vxr-om bez problema manevriraš kroz gradske gužve....
--- Kraj citata ---
ajde da si rekao da mu je okretni moment volana malen pa da se ne moze lako okrenut jos bi i shvatio ali rijec "glomazan" nikako ne moze u isti kos sa tim skuterom. vxr sada nije tema ali ako ces gledat rannera iste kubikaze treba nadodat jos nemalih 7 tisuca kuna
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju