Općenito > Maxiskuteri

Aprilia SCARABEO 200 i.e.

<< < (44/49) > >>

SuperHik:

--- Citat: eladio - 09 Kolovoz, 2013, 13:37:14 ---ma joj,
mene interesira zasto to prilikom prodaje ne kazu..

zamisli situaciju da ti prodavac kaze, max brzina je 110 i skuter moze ici brze ali onda racunaj na to da ce ti se volan otimati i da mozes se razbiti, ali to je sve normalno  :confused5:

--- Kraj citata ---

E vidiš... upravo zato sam ja i poludio! Kaže mi lik pa to je gospodski skuter, za odijelo, ovo, ono... a kažem ja pa je li ti sličim na takvoga? :D
Mislim da nema što se ne uvija na ovom skuteru nakon 110... samo je problem što se kod nekoga ne manifestira na ovaj način

SuperHik:

--- Citat: bobetko - 08 Kolovoz, 2013, 21:41:20 ---
--- Citat: SuperHik link=topic=55404.msg1114337#msg11e4337 date=1375988983 ---Zar stvarno misliš da nisam skidao već vjetrobran?  ;D

--- Kraj citata ---

Zar stvarno misliš da nisam probao Beva na 120 km/h s vjetrobranom  ;D

Odma sam te se sjetio  :toothy9:  :toothy12:  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

E vidiš... prvi put mi se učinilo da je identična situacija... nisam ga stiskao preko 100tke nego sam trzao volanom... jučer je dosta puhalo i odlučim ovaj put skinut vjetrobran i retrovizore... naravno, drugi skuter! Vratio sam nazad retrovizore i onaj mali crni vizir...
Baš mi je čudno kako ovi u servisu nisu došli do tog zaključka!
Da nisi napiso, ne bi ponovno išao skidat vjetrobran, sve me upućivalo na druge stvari :-)

eladio:
 :icon_biggrin:

SuperHik:
Sve je na kraju dobro završilo... mislim da će trebat pravit custom vjetrobran  ;D

bobetko:

--- Citat: SuperHik - 13 Kolovoz, 2013, 19:29:58 ---
--- Citat: bobetko - 08 Kolovoz, 2013, 21:41:20 ---
--- Citat: SuperHik link=topic=55404.msg1114337#msg11e4337 date=1375988983 ---Zar stvarno misliš da nisam skidao već vjetrobran?  ;D

--- Kraj citata ---

Zar stvarno misliš da nisam probao Beva na 120 km/h s vjetrobranom  ;D

Odma sam te se sjetio  :toothy9:  :toothy12:  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

E vidiš... prvi put mi se učinilo da je identična situacija... nisam ga stiskao preko 100tke nego sam trzao volanom... jučer je dosta puhalo i odlučim ovaj put skinut vjetrobran i retrovizore... naravno, drugi skuter! Vratio sam nazad retrovizore i onaj mali crni vizir...
Baš mi je čudno kako ovi u servisu nisu došli do tog zaključka!
Da nisi napiso, ne bi ponovno išao skidat vjetrobran, sve me upućivalo na druge stvari :-)

--- Kraj citata ---

:happy6: posta san stručnjak  :happy6:

Samo pitajte  :icon_biggrin:  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju