Tehnički kutak > Tuning skutera

Aprilia SR 150... izgubila snagu odjednom i crkla...

<< < (6/14) > >>

mrcina:
ako nemaš garanciju servis bu te došao fest puno.
probaj to riješiti kod kuče.
ako nebu išlo, neznam, ovaj iz servisa tek onda bu te opalio po džepu.

neer:

--- Citat: Krompirko - 19 Veljača, 2008, 13:27:38 ---nema garancije, iz Osijeka sam... danas cu ga odgurat do kuce pa cu vidjet crijeva ... jedno crijevo mi je savinuto i plosnato, a sumnjam da to tako mora biti...

doci ce i jedan lega koji se malo vise razumije u motore pa cemo pogledat... u protivnom sutra ide u servis kod ivandije

--- Kraj citata ---
iz kojeg si djela imam ja jednog lika tu u visnjevcu đanka ako znas decko je expert za skutere :icon_thumright:

Krompirko:
sjenjak... neznam ga...

danas sam rastavio auspuh i utvrdio da je jedan šaraf na izlazu iz motora bio labav, te je oko tih šarafa po mom mišljenju dosta ulja...

sutra rastavljam filter i čistim ga i svijećicu pregledavam... ( nisam našao ključ za skidanje svijećice )...

eto, pa javim.... u svakom slučaju ekstra hvala na savjetima svima do sad... da mi vi niste rekli što bi moglo otić ja se ne bi raspitivao za cijene, ovako sam se raspitivao i za karb i klipove i našao nekoga tko prodaje sa svoje karambolirane SR 150...

javim se sutra kad rastavim svijećicu

MARINO:
imam ja klip,cilindar i radilicu za njega...ne vjerujem da cu prodavat...
ugl jako cudno da se problemi na SR150 javljaju nakon 5tkm,jer su to masine koje stvarno traju pun k**ra*,ugl pistanje se cuje skoro na svakom sr125/150,meni se to cuje samo kad je hladan kad na pocetku dodam veci gas i par sek drzim pun gas pa pustim i odmah prestane...kazu da se to cuje uljna pumpa,a jbg to je mali remen iza variomata i ako ti one rokne a da to ne skuzis onda si j#bo jeza u leđa,ugl ja sam sad izvadio pumpu van i boli me,rađe cu sam mjesat pa se mirno mogu ic vozit...ugl ne rastavljaj motor tamo jer ce ti cige dijelove polapit,daj zicaj nekoga s kombijem/prikolicom ili neka te frend slepa s motorom,meni je isto remen bio roknuo 5km od kuce i ventilator variomata proklizo,dopeljo ga doma lijepo pa onda zamijenis(i bolje nemoj sam kopat ako dosad nikad nisi) :headbang: puno srece

Krompirko:
jučer smo motor kamionom dofurali doma....  :toothy9:

pitanje, koliko inace traju servisi na skuterima u servisima? jel moze potrajat vise od tjedan dana jer mi sad nastaje trošak kad busom idem na posao...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju