Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

ubercool speedfight 2 full stage6

<< < (10/25) > >>

doctor speed:

--- Citat: Drnda-1 - 29 Srpanj, 2011, 00:08:36 ---onda ne diraj nista jer kad turpijas po blokovima upalo bi svasta od spene ili smeca unutra....

--- Kraj citata ---

upravo tako  :icon_thumright:

doctor speed:
evo s ponosom se javljam.stigle plastike s farbanja. prezadovoljan ! slike ce biti kasnije  :toothy12: :toothy9:

neka vas jos malo u neizvjesnosti  :icon_tongue:

mhr-team:

--- Citat: doctor speed - 29 Srpanj, 2011, 20:38:07 ---evo s ponosom se javljam.stigle plastike s farbanja. prezadovoljan ! slike ce biti kasnije  :toothy12: :toothy9:

neka vas jos malo u neizvjesnosti  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

druže imao sam priliku premijerno vidjeti slike na fb... i mogu reći da je sve 5, samo prednja maska je katastrofa, priprema ti je kao ni sebi ni svome, trebao si to bolje izbrusit i fino pogitat da bude ravno  :nono: :angry7:

doctor speed:

--- Citat: mhr-team - 29 Srpanj, 2011, 22:56:36 ---druže imao sam priliku premijerno vidjeti slike na fb... i mogu reći da je sve 5, samo prednja maska je katastrofa, priprema ti je kao ni sebi ni svome, trebao si to bolje izbrusit i fino pogitat da bude ravno  :nono: :angry7:

--- Kraj citata ---

nije jos bilo ocisceno  ;D pokisle mi plastike danas kad sam ih nosio kuci pa su bile mokre sad  ces vidjet ciste !

ilivan:
super skut  :headbang: :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju