Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
ubercool speedfight 2 full stage6
mhr-team:
--- Citat: Drnda-1 - 28 Srpanj, 2011, 23:49:17 ---puno igra ulogu sirenje i preradjivanje , sto jace to se vise osjeti
--- Kraj citata ---
sve u granicama ;D
Drnda:
imas reklamu od vipa ili necega da treba ici preko granica, nesto na tu foru... ne ozbiljno, tek kad se sve poturpijas osjetis razliku
mhr-team:
--- Citat: Drnda-1 - 28 Srpanj, 2011, 23:54:23 ---imas reklamu od vipa ili necega da treba ici preko granica, nesto na tu foru... ne ozbiljno, tek kad se sve poturpijas osjetis razliku
--- Kraj citata ---
slažem se ali treba pazit kad se turpija na dosta stvari... prvenstveno da ne probiješ blok ili proširiš više nego što treba :jerk:
doctor speed:
--- Citat: mhr-team - 28 Srpanj, 2011, 23:56:26 ---slažem se ali treba pazit kad se turpija na dosta stvari... prvenstveno da ne probiješ blok ili proširiš više nego što treba :jerk:
--- Kraj citata ---
pa sad neznam sta da radim nemam volje za to ali je opet moguce da uradima ako mi se bude dalo, znam ja to sve al opet kazem netreba mi sad da bude sve uradjeno, jer svakako je skoro kraj sezone kod nas a na zimu cu rastavljati blokove mjenjat radilicu lezajev pa cu onda sve uraditi u milimetar
Drnda:
onda ne diraj nista jer kad turpijas po blokovima upalo bi svasta od spene ili smeca unutra....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju