tipični balkanjeroski mentalitet..nekom željet smrt zbog ovog il onog je krajne primitivno..pogotovo onima koima to niš ne znači i o koim pojma nemaju.
njihov život njihov izbor isto ko i vaš život vaš izbor,nemorate žalit a nemorate i srat onda bezveze.
ove kuje cajkaraške su sve na belom i karaju se za lovu pa niko ne viče da trebaju pokrepat,jelda?
nije mi bila draga,bila je talnet i vrhunski vokalista al nije mogla na kraj sa sobom pa je eto završila nažalost kak je.žal mi je potraćenog talenta jer je imala potencijala i mogla napravit još puno toga u životu..
kad smo kod bareta,pa taj nezna reč prostu rećenicu od skurenosti..na par koncerta na koima sam bil nije mogel ni stajat ni pjevat od urokanosti,urban također,jednom prilikom je ležal na bini i samo mrmljal u mikrofon itd..
Štef slično sam ja htjeo napisati al mi se nije dalo jer znam kakvi će biti dalje odgovori na moj post
Bar se pokojna Amy nije morala ševiti i svasta raditi za šaku haroina, kokaina,đoje ili za mrtfi keš jer joj je bilo dovoljno da snimi jedan album i imala bi sve na svijetu što mi VJEROVATNO nećemo ni imati!!
Žalosno kako je završila al jbg...još zadnji koncert u Bg je prošo katastrofa, ekipa ju zgađala bocama, zvredjali ju i brijem da ju je još i to dokrajčilo...
Al koja ekipa , umjesto da im bude žao žene u kojem je stanju bila na bini od droge , alkohola , j#boTE TIH 400-500KN koje oni i ovak onak potroše na jebeni alkohol koji popiju i popišaju
Al dobro, možemo komentirati u nedogled tako....
Meni je nje osobno bilo full žao , slušao sam njen album Back to black i još kasnije neke stvari...ŽENA pravi talent i glas brutalan, sam eto JBG ...