Općenito > Oprema

koju kacigu kupit

<< < (4/4)

Denkic:
I jos dobijes crni vizir gratis  :toothy9:

Loris Ri:

--- Citat: kilezg - 24 Srpanj, 2011, 23:36:58 ---pa held je neka mid klasa sto se tice kaciga
naravno da postoje hedlove kacige od 700 i od 2000 kn, al ak kupujes kacigu za dva soma ne uzmes held nego arai ak mozes XD

--- Kraj citata ---
pa held ne bi uzeo za 2000kn,nego sam napiso da sam uzeo held za 750kn(to je sa crnim vizirom)kaciga je bila 600 vizir 150,bio je neki popust 15%.......ja sam zadovoljan za kacigom 3 puta je rusala po asvaltu sve je bilo sa cca 60-70 km/h od toga ja jedan put,malo postrugani usisnici za zrak,jedanput je strugala po zidu (80 km/h) tad se skinula malo boja i lak na 2 mjesta......prosla je realan test sto na meni sto na drugima.... :laughing7: :laughing7: :laughing7:
i kazem da je kaciga dobra,nigdje pukla,samo boja malo,jako udobna i po meni isplati se uzet.......
a imam i suomy trek ona jos nije prosla takve testove :icon_biggrin: :icon_biggrin: nju ti toplo preporucujem neces se zajebat,jako udobna kaciga,ne osjecam vjetar,cini se kvalitetna,ljepa grafika i cijena je odlicna..... :icon_thumright: :icon_thumright:

kilezg:
ja takoder imam held za nekih 700,800 kn cini mi se i suomy trek, kacige nemaju dodirnih tocaka osim stosu obje kacige. neusporediva kvaliteta!

Miki-speedy:

--- Citat: igor.sb - 24 Srpanj, 2011, 10:28:57 ---ako ce biti rang kvalitete do 1000kn

onda agv gp1

http://www.njuskalo.hr/moto-kacige/kaciga-gp-1-oglas-3049419

zovi skuter centar jer imaju 50% snizenje

ne postoji bolja kaciga za ovu cijenu

--- Kraj citata ---
Idealna kaciga!
Moja je na 70kmh ispala curi sa skuta i svega je imala par dubljih ogrebotina  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju