Općenito > Oprema
koju kacigu kupit
kilezg:
nebudi lud da uzmes held kacigu za tu lovu :icon_scratch:
imao sam held, imam trenutno suomy ... full zadovoljan. uzmi nes na snizenju, ova agv je super za tu lovu
tomovzo666:
--- Citat: kilezg - 24 Srpanj, 2011, 22:38:23 ---nebudi lud da uzmes held kacigu za tu lovu :icon_scratch:
imao sam held, imam trenutno suomy ... full zadovoljan. uzmi nes na snizenju, ova agv je super za tu lovu
--- Kraj citata ---
bas mi se svidja ta agv kaciga i nije skupa,ali kada mi je i tih 500kn vrjedno ko suho zlato i ne mogu si ju priustit,ebem taku dzavu u kojoj si covjek koji radi ne moze priustiti novu kacigu od ebenih 500kn,SRAMOTA
Loris Ri:
--- Citat: kilezg - 24 Srpanj, 2011, 22:38:23 ---nebudi lud da uzmes held kacigu za tu lovu :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
zasto ne held ??? ???
kilezg:
pa held je neka mid klasa sto se tice kaciga
naravno da postoje hedlove kacige od 700 i od 2000 kn, al ak kupujes kacigu za dva soma ne uzmes held nego arai ak mozes XD
Denkic:
Ja bi ti preporucio IXS HX 240. Imam je vec dvije godine i full sam zadovoljan s njom. Odlican izgled i odlicna kvaliteta Pao sa 120km/h i samo se ostrugala :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju