Tehnički kutak > Garaža
Runner by Stunt-Master Slike 6. str :)
devil_ma-yela:
--- Citat: Go-Go RUNNER - 24 Srpanj, 2011, 13:42:20 ---picko :hmh:
--- Kraj citata ---
daj pokaži tog svojeg runnera da vidimo taj kirbaj :P :toothy11:
stunt_master:
Rakija,kad budes radio to,pazi da ne spricnes po sicu,opasne mrlje ostaju ...
--- Citat: Go-Go RUNNER - 24 Srpanj, 2011, 13:47:24 ---stutnti, zašto ti je ralica sjebana? ne leži lepo?
--- Kraj citata ---
:sign014: ... Pojasni
Go-Go RUNNER:
--- Citat: devil_ma-yela - 24 Srpanj, 2011, 13:47:53 ---daj pokaži tog svojeg runnera da vidimo taj kirbaj :P :toothy11:
--- Kraj citata ---
Hoću, hoću samo da bude malo lepjeg vremena pa da ga poslikam kako treba :frajer:
--- Citat: stunt_master - 24 Srpanj, 2011, 13:52:16 ---Rakija,kad budes radio to,pazi da ne spricnes po sicu,opasne mrlje ostaju ...
:sign014: ... Pojasni
--- Kraj citata ---
Nije spam, nego vidiš kod lijeve gornje podnice da nije uz nju? Da ima dosta lufta? Nabij to trebalo bi sjest kako treba..
dino895:
Reko sam ti da će ispast dobro...
odlično je :icon_thumright:
stunt_master:
--- Citat: Go-Go RUNNER - 24 Srpanj, 2011, 13:59:10 ---Nije spam, nego vidiš kod lijeve gornje podnice da nije uz nju? Da ima dosta lufta? Nabij to trebalo bi sjest kako treba..
--- Kraj citata ---
Ne govorim ti radi toga za spam,nego opcenito cjela tema neko preseravanje ti i matej...
Hvala na upozoreju,znam vec za to,podnica malo u krivo stavljena,popravicu to,nema zurbe :icon_thumright:
--- Citat: dino895 - 24 Srpanj, 2011, 22:55:52 ---Reko sam ti da će ispast dobro...
odlično je :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
:sign092:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju