Tehnički kutak > Garaža

Runner by Stunt-Master Slike 6. str :)

(1/28) > >>

stunt_master:
Evo napokon doslo vrijeme da i ja predstavim novo vozilo  :icon_biggrin:

Runner 2006 godina, presao samo 4 000 km, ocuvan,kao nov,niti ogrebotine na njemu ,samo MALO iskidan sic,i to je to ...

Vozen je samo godinu i nesto sitno dana, zatim vlasnik posta zauzet sa poslom nekim inozemnim pa se vratio ovo ljeto kuci i odlucio ga prodat ..

Nije puno para,ljudi smo,dogovorili smo se  :D

Danas ili sutra,kad ga registriram, sljedi skidanje blatobrana,nosaca tablice (tablica ide na underline) te tapeciranje sica, ovo sada neka stoji kako je ova 2 dana... Onda na Jesen spuh,multivar,bojanje ovih plastika ispod volana (malo su izgubile sjaj), servis nekakav mali obavit i to je to  :frajer:

Evo par slikica :

EDIT: Nakon nekog vremena  ;D Registriran,tapeciran sic, dignut blatobran nazad, plastike ispod volana obnovljenje,skinute blokade..

Rox-Rab:
za crne plastike imas raznih sprejeva i krema za sjaj nepotrebno ih je farbat

tablicu zakelji ispod,stavi neki spuh i to je to

stunt_master:

--- Citat: Rox-Rab - 23 Srpanj, 2011, 16:21:06 ---za crne plastike imas raznih sprejeva i krema za sjaj nepotrebno ih je farbat

--- Kraj citata ---
Jel to znaci da ce bit onda opet crne a ne tamnosive ? .ma to je samo ova ispod volana, druge su ko nove...

--- Citat: Rox-Rab - 23 Srpanj, 2011, 16:21:06 ---tablicu zakelji ispod,stavi neki spuh i to je to

--- Kraj citata ---
Napisao sam to vec da ocu, samo nek tehnicki prode  :)

JeRa:
nije ko moj , al moze proc  ;D

stunt_master:

--- Citat: JeRa - 23 Srpanj, 2011, 17:09:12 ---nije ko moj , al moze proc  ;D

--- Kraj citata ---
Boze sacuvaj da je ko tvoj  :toothy9: Lipsi ,jefitniji, dices bolje  :laughing9:

Moras ti regat to svoje pa idemo jedan tour d imocki

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju