Tehnički kutak > Garaža

Runner by Stunt-Master Slike 6. str :)

<< < (25/28) > >>

walkay:

--- Citat: Grale - 14 Kolovoz, 2012, 23:03:49 ---e jesi zasro plastike :notworthy:

--- Kraj citata ---
Ovaj skuter nikad vise nece biti Zdravko... :laughing7: 

mhr-team:
ma do jaja su plastike, samo me sad nekako ta prednja crvena maska bode u oči, ne znam zašto  ;D
ja bi još nju puko u crno i felge u zlatno i ajmooooooooooooo  ;D

stunt_master:

--- Citat: mhr-team - 15 Kolovoz, 2012, 09:33:13 ---ma do jaja su plastike, samo me sad nekako ta prednja crvena maska bode u oči, ne znam zašto  ;D
ja bi još nju puko u crno i felge u zlatno i ajmooooooooooooo  ;D

--- Kraj citata ---
ma i mene je e   ;D  bit ce nego cekan da mi dode sprica sa ebaya nova pa bi se moglo pocet, nisan je odma tio jer nisan bio siguran ocel i ovo na ista licit, spominja si da imas one boje za prodat,il da ces prodavat tako nes pa ako zatriba javin se  :icon_thumright:

stunt_master:
IDEMO REDOM  :glasses9:

--- Citat: Sever - 14 Kolovoz, 2012, 22:56:05 ---runerica je super
odlicno izgleda  :icon_thumright:

jedino kaj meni osobno upada u oci su ovi veliki straznji zmigavci i ja bi mozda stavil one manje s diodama

ali ak se tebi ovak sviđa , sve pet  :headbang:

--- Kraj citata ---
Hvala hvala, a i meni bodu oci ici ce manji samo da smislim gdje i kako to izvest, il eventualno na isto mjesto ih stavit, samo nije to jos na redu , to za next season  ;D

--- Citat: 2mario2 - 14 Kolovoz, 2012, 22:54:44 ---pila ti izgleda skroz ok...  :o

--- Kraj citata ---
Hvala ti za sva 3 puta sta si napisa  :toothy12:

--- Citat: Grale - 14 Kolovoz, 2012, 23:03:49 ---e jesi zasro plastike :notworthy:

--- Kraj citata ---
:dontknow:

--- Citat: walkay - 14 Kolovoz, 2012, 23:56:11 ---

--- Kraj citata ---
Ovaj skuter nikad vise nece biti Zdravko... :laughing7:

--- Kraj citata ---
A sta ces, da je ikad iti bio zdravko od kad je u mene i ostao bi , al posto je poceo odudarat i dosa na daleko od zdravka moralo se ic na renoviranje  :icon_thumright:

stunt_master:

:frajer:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju