Tehnički kutak > Garaža
Runner by Stunt-Master Slike 6. str :)
stunt_master:
--- Citat: zemo323 - 02 Kolovoz, 2012, 22:57:37 ---pratio sam ti temu i nisam nista pisa, ali kad sam vidio da je boja od MERCEDESA kontam, di ce imocanin bez mercedesa :laughing7:
nabaci slike da vidimo
--- Kraj citata ---
:notworthy:
:laughing7:
A brate bit ce cin sve zavrsim nije zanimljivo sve posebno objavljivat :icon_biggrin:
mhr-team:
--- Citat: stunt_master - 02 Kolovoz, 2012, 22:25:35 ---
--- Citat: mhr-team - 02 Kolovoz, 2012, 21:39:41 ---
--- Citat: stunt_master - 01 Kolovoz, 2012, 21:33:10 ---Radilo se 8-20 ili ti ga cili dan, skoro sve gotovo,slke uskoro :)
--- Kraj citata ---
uuuu dobar si :icon_thumright:
ja sam prekjučer od 9 do 24 radio...
šta je sljedeće u planu?
--- Kraj citata ---
a pala je metalik crna od mercedesa, pokitane plastike sta su napukle, jos skinit naljepnice i rjesit undertail i idu slike :) i da carbon polijepit na neke detaljcice .. kakvo je stanje sa kosacicon ;D
--- Kraj citata ---
a nego koja neko od mercedesa ili bmw-a... meni je prošla bila od mercedesa, ova sada mi je od BMW-a jer ipam je MINKEN = BMW, a BMW = MINKEN ;D
evo filer sam bacio, sad još to pošmirglat i spremno je za farbanje... budu slike kasnije ;D
stunt_master:
Dasta ;D
Najveci problem pripremit plastike i sastavit sve, bojanje i rastavit 10 min posla :drunken_smilie:
stunt_master:
Danas se ocekuje koliko toliko zavrsetak radova, i slike neke :glasses9:
stunt_master:
Eto ga, znaci predjni blaotbran, sve plastike ispod volana, sive bocne, vizir, undertail i jos neke sitnice prefarbane u metalik crnu od mercedesa, skinute sve naljepnice osim ovih Runner SP i jos je napravljen cool nosac tablice al cekan da se boja osusi pa cu ga stavit :glasses9:
u planu jos malossi multivar i ove detalje neke presvuc karbonom i obojat nogice za suvozaca u crno i to bi bilo to ..
:hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju