Tehnički kutak > Tuning skutera

malossi torque-pitanje-hitno

<< < (6/7) > >>

domagoy 46:

--- Citat: Josip - 27 Srpanj, 2011, 16:09:28 ---mogu ti i slikat ako zelis, i ja sam dva puta otisa mjerit prije nego sam napisao post  :toothy12:

mislim da ti pase i na polutku 115mm tuljac 34mm i na onu vecu mislim 120 ili 123mm
a to sta ti je torq malo veci od polutke nema veze ionako ti je cijela bit u linerarnom sirenju polutki....  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

pa ček,ako je tako onda meni ovo paše,evo slika-znaci stavljen torque na moju ser. pol-??

Uploaded with ImageShack.us

jel to moze funkcionirati tako??

domagoy 46:
 :help: :icon_scratch:

Josip:

--- Citat: domagoy 46 - 28 Srpanj, 2011, 15:55:45 --- :help: :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

cekaj.
jel ovo sta drzis rukom kad satavis torq klapa jedno na drugom ili onako fiksno samo seta po ovim kanalima?
ako nista ne klapa stavljaj to kvacilo i sastavljaj
to sta ti je polutka veca nema uopce veze jer ce se remen ic od vrha ove manje put sredine.

3alfa3:
Nisam prije nista htio napisat jer sam mislio da se ne moze radit o tome, ali izgleda da moze  ;D
Cudi me da niko prije nije reagirao...

Pa ta polutka nema sta trazit na ovoj nepomicnoj polutki! Treba ti nepomicna polutka istog promjera.

ako pase na nepomicnu, to znaci da ce to moc vozit, al daleko je to od onog sto je proizvodjac torqua zamislio.

domagoy 46:

--- Citat: Josip - 28 Srpanj, 2011, 17:10:15 ---cekaj.
jel ovo sta drzis rukom kad satavis torq klapa jedno na drugom ili onako fiksno samo seta po ovim kanalima?
ako nista ne klapa stavljaj to kvacilo i sastavljaj
to sta ti je polutka veca nema uopce veze jer ce se remen ic od vrha ove manje put sredine.

--- Kraj citata ---

ne klapa jedno na drugom,fiksno samo seta po kanalu,ne klapa nista...

aha,pa sta cu onda ocu to tako sastavljat??oce bit koristi?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju