Tehnički kutak > Tuning skutera
malossi torque-pitanje-hitno
domagoy 46:
ovako:zanima me-u mene je sad serijska polutka,uzeo sam malossi torque,i sad neznam kako da stavim torque,čini mi se da je torque veci od mojih ser. potki,kako onda torqe namontirati na moju polutku,jer torque sam dobio ono sam jednu polutku,nisam obe ???pomoććć
pralas:
morat ces pola bloka pobrusiti da bi mogao koristiti torq polutku jer inace remen zapinje ;D
domagoy 46:
--- Citat: pralas - 23 Srpanj, 2011, 15:14:18 ---morat ces pola bloka pobrusiti da bi mogao koristiti torq polutku jer inace remen zapinje ;D
--- Kraj citata ---
kako sad to?ne kuzim,kako uopće stavit je..jer imam 1 poltuku,ne obe,a imam serijske...i sta cu onda..---kako i neki drugi imaju torrq..nisam znao da treba brusit blok i sta vec...??
Josip:
--- Citat: domagoy 46 - 23 Srpanj, 2011, 15:16:10 ---kako sad to?ne kuzim,kako uopće stavit je..jer imam 1 poltuku,ne obe,a imam serijske...i sta cu onda..---kako i neki drugi imaju torrq..nisam znao da treba brusit blok i sta vec...??
--- Kraj citata ---
netrebas ti nista brusit,
polutke stand trebas rastavit i ovu malosi stavit umjesto stand :icon_thumright:
--- Citat: pralas - 23 Srpanj, 2011, 15:14:18 ---morat ces pola bloka pobrusiti da bi mogao koristiti torq polutku jer inace remen zapinje ;D
--- Kraj citata ---
netreba brusit jer mu je mozda malo veca neg stand samo sta ima lineraran kut otvaranja pa nema rupe u ubrzanju, a fiksna ostaje stand :icon_thumright:
pralas:
sve ces vidjeti kada stavis polutku sta i kako ;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju