Tehnički kutak > Tuning skutera

malossi torque-pitanje-hitno

<< < (3/7) > >>

Josip:

--- Citat: domagoy 46 - 24 Srpanj, 2011, 12:41:49 ---da,u mene je torqe 34mm
onda sta cu sad,nisam ga montirao na svoju ser. poutlu jos,a vidim da je malo veci torqe,zato sam i pitao,čudno mi ,sta cu sad,???nezz

--- Kraj citata ---

boze dragi rastavi i vidi, bez rastavljanja nista
to je sad na minarelli makinama mast hev i prodat ces ga brzo  :icon_thumright:

doritos:

onda sta cu sad,nisam ga montirao na svoju ser. poutlu jos,a vidim da je malo veci torqe,zato sam i pitao,čudno mi ,sta cu sad,???nezz

--- Kraj citata ---

a j****u zivot domagoje  :toothy12:

zato ljepo pitas tu, sta trebas izmjeriti i provjeriti da ne kupis krivio dio! tu postavis pitanje i sve bi znao a ne na pamet pa na kraju daš pare za bzvz... :sad3:

sad kemijaj sa zadnjim polutkama, jbg

Josip:

--- Kraj citata ---

ej !!!!
imam mislim doma dva tri para stand polutki
kad doem kuci pogledat cu ti to jel pase pa to posaljem  :toothy10: :icon_thumright:

doritos:

--- Citat: Josip - 24 Srpanj, 2011, 13:02:39 ---ej !!!!
imam mislim doma dva tri para stand polutki
kad doem kuci pogledat cu ti to jel pase pa to posaljem  :toothy10: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

iman i ja stand polutke, mora bi i ja izmirit pa javin tu  :toothy12: :toothy12: :icon_thumright: :icon_thumright:

Josip:

--- Citat: doritos - 24 Srpanj, 2011, 13:03:55 ---iman i ja stand polutke, mora bi i ja izmirit pa javin tu  :toothy12: :toothy12: :icon_thumright: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

nema sta crni, bas smo santa klausi  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju