Tehnički kutak > Garaža

Baotian Rocky 170cc

<< < (18/51) > >>

dusVu:

--- Citat: Drnda-1 - 30 Listopad, 2011, 15:29:59 ---udri se  :hello:

--- Kraj citata ---
aj procitaj stranicu prije pa ces skuzit zas sam to napiso  ::) to je njegova tvrdnja a ne moja..

karambaVK:

--- Citat: dusVu - 30 Listopad, 2011, 15:24:10 ---aj sad procitaj sta si ti napiso  ::) on ce tanjom brtvom ispod cilindra dobit isto sta i sa tom radilicom?  :laughing7: :laughing7: :notworthy:

--- Kraj citata ---

mislio sam na smanjenje squisha

Drnda:

--- Citat: karambaVK - 30 Listopad, 2011, 15:04:49 ---Po mom mišljenju ta radilica ti je bacanje para, jer sa duljim hodom ćeš smanjiti squish , a to možeš postići i sa tanjom brtvom ispod cilindra.
Opet, kod 4T ćeš s tim dobiti kontra efekt nasuprot 2T.

--- Kraj citata ---
:happy8:

karambaVK:
ma ustvari, boli me kifla   :jerk:

dusVu:
mislim da si pomijeso nesto...procitaj ovo sto je gumy napisao pa ce ti bit jasno ..uglavnom nebitno..
to zvonkec : pa pogledaj jel imas mjesta za razdjevicit blokove i udri  :toothy12: salu na stranu..neznam za sta je ta rupica, al pogledaj oces imat mjesta i sa druge strane za sirit, a trebalo bi se dat pripasat ak se prodaje..bila je nedavno tema negdje o keramickim klipovima i cilindrima ali je rijetko ko sta pametno reko tak da na kraju nisam nista skuzio, potrazi po forumu, u ostalom to je samo 1mm veci klip ali eto.. to + radilica mozes fino momenta dobit, i ako i dalje mislim da je 4v glava must have, ali kao sto si reko , nisam ni ja nigdje vidio klip za to

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju