Tehnički kutak > Garaža

Baotian Rocky 170cc

<< < (17/51) > >>

Drnda:

--- Citat: dusVu - 30 Listopad, 2011, 15:24:10 ---aj sad procitaj sta si ti napiso  ::) on ce tanjom brtvom ispod cilindra dobit isto sta i sa tom radilicom?  :laughing7: :laughing7: :notworthy:

--- Kraj citata ---
udri se  :hello:

zvonkec_92:
radilica ima duži hod za 4mm, znači prema gore 2mm u GMT i dole u DMT 2mm to je sve skupa 4..e kad nebi bilo onog aluminijskog dihtunga kaj košta 20 Eura klip bi lupio u glavu, tj išo bi izvan cilindra gore..to je neka moja teorija sad neznam dal sam dobro reko il krivo..ispravite me..gledam po stranim forumima sa tom radilicom kaj ima duži hod dobije se još nekih cca= 10kubika i više konja..sad bi i ja htio tak neš sklepat...

i koji ovo k**ra* znači ?? : - big bore ceramic cylinder 62mm, -1mm cylinders height or if you wish standard high cylinder  ( kaje to -1mm?? za 1mm niži cilindar ili višlji koj li k**ra* ?? to me najviše zbunjuje?

animatrix:
duzina cilindra ovisna o radilici, mozes odabrati vislji cilindar ako planiras stavljati i odgovarajucu radilicu

gumy:
kakve su tu sve gluposti napisane.

imaš dvije opcije kod radilice s dužim hodom, da je samo duži hod i da je duža klipnjača. sa dužim hodom se povećava kubikaža motora, a sa dužom klipnjačom ne, ali se smanjuje stres na ostatak radilice. i sa jednim i sa drugim moraš dobro povesti računa o veličini squisha, koji se podešava sa brtvama/distancama ispod cilindra i o kutu paljenja. ovo je 4t tako da se nemoraš zezati sa timinzima kanala što ti uvelike smanjuje količinu posla i zajebancije.

zvonkec_92:
 1.  nije duža klipnjača.. nego baš radilica ima duži hod... serijska ima 57.8 a ova ima 61.5 znači duža je za 3.7mm znači 3.7 / 2 = 1.85 od tih 1.85  2 dihtunga ( jedan između distancera i bloka a drugi imeđu distancera i cilindra ) zauzimaju oko 0,3mm što znači da bi distancer trebao biti 1.5mm kak i je ( onaj tam kaj košta 20 eura ) i to je to.. cilindar se digne za tih 1.8mm ..

2. a da je samo klipnjača duža onda bi ispod cilindra trebao distancer od tih 3.7mm kolko je duža od serijske..i to u konačnici ne daje niš ni snage ni nikaj..znači u mom slučaju je ono gore.. nije klipnjača duža nego radilica ima duži hod..

ak sam kaj zaj#bo i krivo napiso nek neko ljepo kaže a ne da mi tu piše kaj lupaš bzvz guposti i tak too... po mom mišljenu bi to tako trebalo biti.. !!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju