Tehnički kutak > Garaža
Baotian Rocky 170cc
zvonkec_92:
--- Citat: Matej28 - 23 Srpanj, 2011, 14:23:36 ---cek brusio si blokove bez da si zastitio radilicu da spena ne upada u nju i u karter?
inace fin je :toothy3:
--- Kraj citata ---
a da..a kad sam sve složio natočio ulje zapalio ga i nakon minute odma izvadio ulje.. bilo je dost špene nutra..onda drugo uljle sam zamjenio nakon nekih 200km bilo je je jako malo, i to sam izvadio i sad vozim treče ulje več 700km.. ma nemam ja živaca to sve raskapat, blokove i to, onda trebaju novi dihtungi i tak..dobro je i ovak ispalo..sva špena je izašla van.
zvonkec_92:
--- Citat: ziloryder - 23 Srpanj, 2011, 14:25:16 ---Odlican je :icon_thumright: samo ovaj zadnji blatobran bode u oci..trebas to smanjiti nekako al sve u svemu super :headbang:
--- Kraj citata ---
ma to je stara slika..nedavno sam ovo napravio..sad nez kak se kome sviđa..al ono..meni je oke..mada nije neš bog zna kaj..
Uploaded with ImageShack.us
ziloryder:
--- Citat: zvonkec_92 - 23 Srpanj, 2011, 14:28:02 ---ma to je stara slika..nedavno sam ovo napravio..sad nez kak se kome sviđa..al ono..meni je oke..mada nije neš bog zna kaj..
Uploaded with ImageShack.us
--- Kraj citata ---
ovo je od devetke nosac za tablicu :toothy12: dobra ideja, i dosta bolje nego originalno
zvonkec_92:
--- Citat: ziloryder - 23 Srpanj, 2011, 14:30:40 ---ovo je od devetke nosac za tablicu :toothy12: dobra ideja, i dosta bolje nego originalno
--- Kraj citata ---
da to je od devetke, točno..a mislio sam sam neki lim pigat zmišljat onda sam se sjetio toga..
Hvala ! :D
skipper_2t:
jos mu ubodi nk otovreni spuh i bice bomba :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju