Tehnički kutak > Garaža

Baotian Rocky 170cc

<< < (2/51) > >>

zvonkec_92:

--- Citat: Matej28 - 23 Srpanj, 2011, 14:23:36 ---cek brusio si blokove bez da si zastitio radilicu da spena ne upada u nju i u karter?
inace fin je  :toothy3:

--- Kraj citata ---
a da..a kad sam sve složio natočio ulje zapalio ga i nakon minute odma izvadio ulje.. bilo je dost špene nutra..onda drugo uljle sam zamjenio nakon nekih 200km bilo je je jako malo, i to sam izvadio i sad vozim treče ulje več 700km.. ma nemam ja živaca to sve raskapat, blokove i to, onda trebaju novi dihtungi i tak..dobro je i ovak ispalo..sva špena je izašla van.

zvonkec_92:

--- Citat: ziloryder - 23 Srpanj, 2011, 14:25:16 ---Odlican je  :icon_thumright: samo ovaj zadnji blatobran bode u oci..trebas to smanjiti nekako al sve u svemu super :headbang:

--- Kraj citata ---
ma to je stara slika..nedavno sam ovo napravio..sad nez kak se kome sviđa..al ono..meni je oke..mada nije neš bog zna kaj..

Uploaded with ImageShack.us

ziloryder:

--- Citat: zvonkec_92 - 23 Srpanj, 2011, 14:28:02 ---ma to je stara slika..nedavno sam ovo napravio..sad nez kak se kome sviđa..al ono..meni je oke..mada nije neš bog zna kaj..

Uploaded with ImageShack.us

--- Kraj citata ---

ovo je od devetke nosac za tablicu  :toothy12: dobra ideja, i dosta bolje nego originalno

zvonkec_92:

--- Citat: ziloryder - 23 Srpanj, 2011, 14:30:40 ---ovo je od devetke nosac za tablicu  :toothy12: dobra ideja, i dosta bolje nego originalno

--- Kraj citata ---

da to je od devetke, točno..a mislio sam sam neki lim pigat zmišljat onda sam se sjetio toga..   

Hvala ! :D

skipper_2t:
jos mu ubodi nk otovreni spuh i bice bomba  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju