Tehnički kutak > Garaža
Baotian Rocky 170cc
zvonkec_92:
--- Citat: skipper_2t - 23 Srpanj, 2011, 14:41:36 ---jos mu ubodi nk otovreni spuh i bice bomba :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ma jok..mislio sam ali ništa od toga..imao sam na devetki Sebring lonac pa su mi zgoreli ventili od toga..a i frendu sa istom ovakvom 125 su zgoreli ventili od protočnog spuha.. ( on je imao lastovčića )
pralas:
ovo ti nije bilo pametno preradivati blok bez rastavljanja,koliko god ti spene izvadio nemoj se cuditi ako nesta prosvira ubrzo,onda ces znati sta je to ;)
zvonkec_92:
--- Citat: pralas - 23 Srpanj, 2011, 15:10:52 ---ovo ti nije bilo pametno preradivati blok bez rastavljanja,koliko god ti spene izvadio nemoj se cuditi ako nesta prosvira ubrzo,onda ces znati sta je to ;)
--- Kraj citata ---
a znam da nije pametno ali.. :( kaj da napravim sad..a evo do sad sam napravio več 900km u 2 tjedna kako je kit gore..i ništa još ne rošta ni ne lupa..ide ljepo..
ivanm:
naguraju se krpe u blok i onda se može brusiti... nakon toga usisavačem pousisati i pažljivo vaditi krpe i pousisati ostatak..
može se ugurati i papir, pa preko njega silikon... itd..
zvonkec_92:
--- Citat: ivanm - 23 Srpanj, 2011, 15:24:39 ---naguraju se krpe u blok i onda se može brusiti... nakon toga usisavačem pousisati i pažljivo vaditi krpe i pousisati ostatak..
može se ugurati i papir, pa preko njega silikon... itd..
--- Kraj citata ---
bio je komadič krpe nutra naguran ali đabe..trebalo je pobrusit 1mm bloka pa je ipak ostišlo dosta i u karter..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju