Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Auu strava je Je li mi mozes reci koliko je isao kad je bio full serijala i ako znas koliko ima kg?
to je taj rad, i ja furam sav alat za rastavit masinu uz cestu mehanicki mi se dopao, stvarno me zanima kakav je osjecaj odvrniti gas na 170cc GY6.. da te pitam, koliko ti okretaja vrti sada sa svime a koliko je vrtio samo 170cc sa serijskom bregom? kolika je razlika?
skuter je prejeben PS imas 4t cilindre za gy6 s vodenim hladenjem 150cc i 200cc pa si pogledaj
jel imas koga u okolici sa 2t 70cc da vidimo kako stojite? svidjaju mi se te BB GY6 masine..
Preljep skuter, a vjerujem da i jako dobro ide.Ako te toliko muci remen, zasto ga ne promjenis?
stavi neki video ubrzanja
a sad baš nemam tolko para za svako malo mjenjat remene.. stavim novi napravim 4000km i podere se.. ovak vozim ovaj dokle ide pa malo skratim piksu na variomatu i opet sam na istom
pa 4000km, nije malo, stavljas orginalni remen, ili si probao kelvarom?
fusas previse,opce nisi nastelao skuter pa zato i ide tako a moglo bi se si se sigurno 20% bolji rezultat izvuc
ma jok ove kineske ja stavljam kaj su najjeftiniji, sa Ebaya za 50 kn..a 4000km ja natučem za čas..dnevno napravim 100-150km..nekad više nekad manje..