Tehnički kutak > Garaža

Baotian Rocky 170cc

<< < (27/51) > >>

zvonkec_92:

--- Citat: monetri - 12 Srpanj, 2012, 16:53:25 ---Nisam vidio sve slike jer mi je na netu net mali uzas.... Ali zanima me jesi saznao sto je rostalo unutra dok je bio novi iako nikad nije stao? :)
Znas da je i kod mene tako, mora valjda :D

--- Kraj citata ---
a izgleda da to tako oće.. :/ samo me čudi imam još jednu 125icu doma al ona ne rošta tiha je.. ovo kad sam raskopo nigdje ništa nije nevaljano.. sve je u redu ležajevi OK ono kvačilo je isto ok ( ono kvačilo koje pokreče motor ) sve je kao novo, nigdje nema nikakvog lufta ... jedino da taj zvuk nije proizvodio lanac uljne jer je bio preeeeeelabav.. ma to sad zamjenim i vozim dalje... to je motor nije to bilo kakva igračka...

to sve kad složim onda još dobro ispolirat sve plastike, volan i tak ušminkat ga.. uskoro če sjest i Deak gore.. :D ma nema šta najljepši roki u ZG

ziloryder:
nemoj se ljutit, bit ce najljepsi tek kad skines zmige sa blatobrana i prefarbas ga u crno   :icon_thumright:

monetri:

--- Citat: zvonkec_92 - 12 Srpanj, 2012, 17:01:40 ---... to je motor nije to bilo kakva igračka...
to sve kad složim onda još dobro ispolirat sve plastike, volan i tak ušminkat ga.. uskoro če sjest i Deak gore.. :D ma nema šta najljepši roki u ZG

--- Kraj citata ---
:icon_thumright: :icon_thumright:
Ti bas volis slikat svog Rockya sprijeda?  :laughing7:
Nice, nice...  :hello:

zvonkec_92:

--- Citat: ziloryder - 13 Srpanj, 2012, 01:29:26 ---nemoj se ljutit, bit ce najljepsi tek kad skines zmige sa blatobrana i prefarbas ga u crno   :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
ehh, vratio bi org da ih nisam pogubio negdje...ma dobro je i ovako...

ivanm:

--- Citat: zvonkec_92 - 12 Srpanj, 2012, 16:41:23 ---aj kad je bal nek je bal kupio sam neke žnj ležajeve mada sumnjam da če oni trajat jednako kao i orginalni.. :(  i ko za K _ _ _ C nema za kupit org ležajeva nego iste dimenzije samo 1mm širi..

--- Kraj citata ---

Koyo nisu žnj ležaji nego bi se usudio reči apsolutno najbolji..
šteta što ih nema za piaggio ali na minarelli ugrađujem isključivo Koyo...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju