Tehnički kutak > Garaža

Baotian Rocky 170cc

<< < (26/51) > >>

ivanm:
zašto je rocky raskopan?

zvonkec_92:

--- Citat: ivanm - 24 Lipanj, 2012, 07:31:47 ---zašto je rocky raskopan?

--- Kraj citata ---
ma nekaj rosta u masini, to tak jos dok je bio novi al nisam se previse zamaro sa tim jer me nikad nije iznevjerio pa ni sad. al reko sad idem to raskopat da vidim kaje, sad pod stare dane je pocelo sve jace to zujat i rostat pa bum odma sve zamjenio..uljnu pumpu, onaj starter kaj pokrece motor i radilicu, sve skupa troska ima ravno 1000 kn.. onda opet iam novi motor. i s vremenom bum piknuo gore neki karb 28mm i ko bog....

anton55:
lijepe su ispale ove slike 

zvonkec_92:
eto tako raskopo ja mašinu :/ ( bezveze ) mislio sam da su ležaji radilice otišli, kad ono sve ko novo nutra nakon 30 000km i još kit gore. neki vrag je rošto nutra ali radilica nije, i tako ja to htio sve sklopit nazad, i kaže stari zamjeni sad ležajeve kad je raskopano sve da nemoram 2x..  i aj kad je bal nek je bal kupio sam neke žnj ležajeve mada sumnjam da če oni trajat jednako kao i orginalni.. :(  i ko za K _ _ _ C nema za kupit org ležajeva nego iste dimenzije samo 1mm širi.. to sam dao pobrisit ležaj svake strane malo i to je to.. uzo odma 3 seta dihtunga ( kad su jeftini šta nebi uzo ) uzo sam i novi lanac uljne pumpe jer sam stari doslovno mogo prstima skinut kolko je bio labav ( nema to inače španera to je naknap gore ) čudim se da nije sam ispo sa zupčanika... i uzo najdužu getribu kaj postoji za GY6 125/150.. ( org sekundar je 13/40, trenutno je nutra 15/37 a sad ide 18/35 :) 

da samo napomenem sa kitom 170cc sam prešo oko 10 000km a karike još imaju one kose rubove :D nisu poderane, i nisu onako oštre.. :D  :toothy10: :laughing9:

Uploaded with ImageShack.us

monetri:
Nisam vidio sve slike jer mi je na poslu net mali uzas.... Ali zanima me jesi saznao sto je rostalo unutra dok je bio novi iako nikad nije stao? :)
Znas da je i kod mene tako, mora valjda :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju