Tehnički kutak > Tuning skutera

Mali kao "tuning" na aeroxu

<< < (2/6) > >>

Yamaha_spy:
Sto nema yasuni z blokade. Gde se spaja sa cilindrom onaj "tučak" i iznutra mora rezat popola ?

Crazy Kuree:
a zavisi dje kupuješ a yasuni moreš nabavit preko nekog ovdje na forumu i on nabavlja iz njemačke a tam ti neznam koji auspuh nema blokadu taj tučak izbješ nečim to bar nije problem

vpucko:

--- Citat: Crazy Kuree - 15 Veljača, 2008, 19:40:56 ---dobije se uz multivar malossi bijeli centralni koji je jači i bolji od seriskog, auspuh giianelli reverse...
--- Citat: vpucko - 15 Veljača, 2008, 18:40:54 ---zx gore ili yasuni r

--- Kraj citata ---
ne ide ti baš yasuni r na serijalu al Z ide

--- Kraj citata ---

hehe a to da, a jbt jebu me ta slova hehehe :D

--- Citat: DvdAerox - 15 Veljača, 2008, 19:38:08 ---
--- Citat: Byk - 15 Veljača, 2008, 19:33:50 ---Pa zar se centralni ne dobija uz multivar?

--- Kraj citata ---

da ali radje pusti originalni sa mmeksim rulinima, sa zx-om ces dobit one od 4,3 gr, al ja ti 4 preporucujem...
za oprugice stavi one za piaggio minimum 10% tvrdje od originalnih, dizna 5 brojeva veca.. to ako roknes zx...

ali za auspuh ti iskreno preporucujem gianelli reverse ili top line, i vario top tpr, pusti piaggiu multivar.. sa tpr-om ces dobit kevlar remen..

--- Kraj citata ---

btw. MULTIVAR uzmi ne top-ovo smece! jedino sto dobijes remen, al multivar uzmi!

igor.sb:

--- Citat: Yamaha_spy - 15 Veljača, 2008, 19:45:51 ---Sto nema yasuni z blokade. Gde se spaja sa cilindrom onaj "tučak" i iznutra mora rezat popola ?

--- Kraj citata ---

ima dvije (tuljak u grani i tuljak u prigusivacu) ne moras nista popola rezat lol

stavljo ja slike neki dan kako izgleda

evo ove zadnje dvije http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=5406.msg88431#msg88431

gumy:
topov variomat definitivno nemoj, a kevlar remen se ne dobije nego obični, puno je bolji multivar.
ak nemisliš stavljat kit kasnije onda yasuni z.
ostavi serijski centralni.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju