Tehnički kutak > Tuning skutera
Mali kao "tuning" na aeroxu
DvdAerox:
--- Citat: Crazy Kuree - 16 Veljača, 2008, 22:12:15 ---a malossi skoro svi imaju i niko se nije požalio da ništa nije dobio na preformansama a TP nardo sam ja imo i ja neznam gdje razlika između seriskog variatora i toga po meni identični naizgled, al kažem niko još nije reko kakav je TP tpr (sad mislim da se zove TP raceing) vario.. a imaš još osim malossia; hebo compatiton plus je 78 eura i dobje se kevlar remen,centralni feder crni najtvrđii hebin,ventilator sa boljim hlađenjem,taj je vario bolji od malossia, polini speed control 60eura dobješ opruge kvačila i dvoje rolice (ima polini eco kit variomat to je speed control uz dodatne djelove ko remen polini i on je 76eura) on je u rangu sa malossi multivarom a malossi multivar je malo grubo urađen pa more bit da jede rolice u početku jede a ak oš extra onda polini super speed 70 eura odličan variomat sa 9 rolica...
--- Kraj citata ---
a gle ti si jedan medju par njih (5-6 na svijetu) koji hvale super speeda sa 9 rulina..
idi malo na tuttoscooter pa ces vidit kako svi hvale taj super vario, blahhhh bolji superspeed sa 6.. u biti sve ono staro od polinia je bolje ako hocemo generalizirati..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju