Tehnički kutak > Tuning skutera
Mali kao "tuning" na aeroxu
DvdAerox:
--- Citat: Byk - 15 Veljača, 2008, 22:11:53 ---E ljudi nisam razumeo to taj top-ov variomat koja je razlika izmedju njega i multivara??Kako da ja to prepoznam??Vidim ovde ga vi ispljuvaste pa da se ne s*****.
--- Kraj citata ---
ma daj slusaj mene uzmi topov tpr, ne nardo, ja ti imam tpr i ide super, tu svi misle da je malossi bog, a zna se da najbolji su prijenosi za minarelli od polinija (za kit RULA, s tim da se ne zajebes i ne uzmes super speed d 9 rulina) i top-a, pusti malossi piaggima, ozbiljno ti govorim..
Crazy Kuree:
samo šta sad nemoreš prepoznat razliku između TP tpr i TP nardo. jasam kupio nardo a na njemu piše tpr a tpr ti je onaj gdje dobješ skoro sve ko i uz multivar znači bez remena ista je cijena oba navedena TP variomata logično da mora bit ovaj pravi tpr bolji samo koliko,jer ovdje neznam baš da ga ima netko...
DvdAerox:
--- Citat: Crazy Kuree - 15 Veljača, 2008, 23:42:16 ---samo šta sad nemoreš prepoznat razliku između TP tpr i TP nardo. jasam kupio nardo a na njemu piše tpr a tpr ti je onaj gdje dobješ skoro sve ko i uz multivar znači bez remena ista je cijena oba navedena TP variomata logično da mora bit ovaj pravi tpr bolji samo koliko,jer ovdje neznam baš da ga ima netko...
--- Kraj citata ---
imas 2 pakovanja.. stari i novi: novi ti je sa sustom, stari sa remenom, tako sam na eicmi vidio..
ali ti ona susta nis ne znaci, mogu ti odmah rec, bolje dobit remen..
gumy:
imao sam topov vario di se dobije remen koji je jedina dobra stvar oko toga. variomat je katastrofa, isprobavo sam svašta, od valjčića 3.3gr, 3.5gr, 4.0gr, i prvih par startova sve ok, kasnije rupa. isprobano i različite debljine šajbica i ništa. stavio multivar mhr2005, skuter se preporodio, nikakve rupe u startu ni nakon 20 kretanja, a razlika u performansama i kasnije puno puno bolja, tako da ne pričam bzvz jer sam isprobao obadva. jedino što s multivar 2000 nedobiješ ventilator, on ti je oko 200 kn dodatno. a to da malossi prijenos nije za minarelli je glupost, imam komplet prijenos od malossija osim remena i radi savršeno(mhr2005, delta, malossi zvono i polutke kvačila)
u topov vario i serijski za minarelli ti ide 12x15mm valjčići
u malossi multivar 2000 16x13
multivar mhr ti je 19.5x15
Crazy Kuree:
imo sam i ja taj Tp nardo vario. i jeest sranje spram multivara al dobje se svašta uz njega jako kvalitetan remen et hvala bogu kombinirani mi djelovi hehe a i ne branim TP al nek kaže neko ko je probo taj TP tpr vario i njega su neki veći od multivara valjci mislim nešta oko 19xnekoliko al izgleda da ga više nema u prodaji jer nema na sa u ponudi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju