Tehnički kutak > Tuning skutera
Tuši se zrakom?razlog?
3alfa3:
Dellorto 19 NEMA serafic za zrak nego za smjesu.
Crazy Kuree:
pa dal more do toga bit šta tak se guši? a kit novi aluminij,sad to štelanje valjda ga neće sjeb.. čuo sam da su dosta osjetljivi na lošu smjesu al ne vozim ja pod takom... i sad neznam dal da stavim sutra mikuni 16 (96dizna i gljiva rms)tam u upustvu piše min 17.5 ai 17.5 nebi stavio na taj setup al et dok ne nabavim novi karb.?
3alfa3:
-Provjeri dobro da li je prirubnica u SAVRSENOM stanju. Ako nije - novu stavit
-Provjeri semeringe radilice (izgledaju li kao novi ili su malo slinavi od ulja)
-Provjeri da li taj karb na drugom skuteru radi kako treba
Inace, diza za taj karb sa gljivom bi trebala biti oko broja 95.
Crazy Kuree:
stavit ću sutra mikuni da vidim oćel radit ak ne onda ću vidit semeringe, prirubnica je u extra stanju nidje napukla nit ima crta po njoj a neznam još tek sam juče sastavio taj setup znači ležajevi novi c4 i semerinzi blok portiran i poliran et vidit ću sutra. gledo sam i latice i stavio druge,nije do njih... to je radio iskusni majstor koji je puno blokova radio i meni ovo drugi put da otvara blok čisto sumljam u njegovu grešku
Crazy Kuree:
na mikuniju radi normalno... et sam razrađivo sam ga dosta u mjestu oko 20 minuta a sad kad sam se išo vozit par puta sam zavrnio gas i držo jedno 5 sec i opet polako dal je to pametno? nisam još imo aluminski kit pa neznam baš oko razrade puno znam da ne treba nešte razrađivat puno, a i ležajevi novi neznam ni dal treba šta njima da se razrade... i čudno mi u 19 kada skinem i okrenem naopako gorivo ne curi kroz glavnu diznu već kroz ona dva ulaza šta su mislim za grijanje karb
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju