Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Ae ljudi,ko je za nocnu voznju,Osijek???

<< < (29/31) > >>

pralas:

--- Citat: animatrix - 30 Srpanj, 2011, 17:23:27 ---ma e muka mi je.. da sam u subotu mogao 10min drzat skuter u punom gasu i palit gumu, uzarit ispusnu granu i kad sam provjerio svjecicu bila je idealna, i sad na milimetru gasa mi zariba.. a sredit ce se sve, al dosta mi je vise, hocu se voziti a ne drkat stalno po njemu

--- Kraj citata ---
ja sam isto zamracio,jucer sam ga morao gurati 5km j#bo sam mu mater :angry7:
sad kad se vratim s mora sve ide u dijelova,a imam malo more dijelova i u proljece ako Bog da neki stroj od 125ccm ;)

Ivan46:

--- Citat: animatrix - 30 Srpanj, 2011, 17:23:27 ---ma e muka mi je.. da sam u subotu mogao 10min drzat skuter u punom gasu i palit gumu, uzarit ispusnu granu i kad sam provjerio svjecicu bila je idealna, i sad na milimetru gasa mi zariba.. a sredit ce se sve, al dosta mi je vise, hocu se voziti a ne drkat stalno po njemu

--- Kraj citata ---
ma sa tim skuterima sto sranja uvjek nesto moras dr#at% oko njega,najbolje si uzmi neki jaci skuter ili neki motor,i vozi,evo ja razmisljam o auto najbolja stvar sjednes i vozis se. :icon_thumright:

crasho:
mene je isto danas opet zajebao... kad sam došao sa prikolicom upalio... ne znam jel mi to više smiješno ili tužno

pralas:

--- Citat: crasho - 30 Srpanj, 2011, 18:38:41 ---mene je isto danas opet zajebao... kad sam došao sa prikolicom upalio... ne znam jel mi to više smiješno ili tužno

--- Kraj citata ---
tebe cok zajebava 100%,naruci si rucni cok ;)

Kamba:
ja danas bio u Dardi,prešli 120 km. nikakvih problema,nije ni zaštuco...malossi je pretrpio i defile od 20 km gotovo punog gasa,znaći od prilike 100 po satu gotovo skroz... :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju