Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Ae ljudi,ko je za nocnu voznju,Osijek???

<< < (28/31) > >>

animatrix:
sorry decki sto nisam na kraju dosao, skuter me izdao u trpinji..

pralas:

--- Citat: animatrix - 30 Srpanj, 2011, 17:09:07 ---sorry decki sto nisam na kraju dosao, skuter me izdao u trpinji..

--- Kraj citata ---
sta bi?

animatrix:
vozio 80 od kuce do trpinje, i u centru trpinje spustim na 60 i da cu dodati gas, samo krepa.. eto mi novoga cilindra i kineskog karba kojeg nemos postelat... a klip mi uvijek bio crn koliko je bogata smjesa, svjecica uvijek tamnija, i sad je crvena bila kad sam je izvadio... vracam se na 50cc

pralas:

--- Citat: animatrix - 30 Srpanj, 2011, 17:15:49 ---vozio 80 od kuce do trpinje, i u centru trpinje spustim na 60 i da cu dodati gas, samo krepa.. eto mi novoga cilindra i kineskog karba kojeg nemos postelat... a klip mi uvijek bio crn koliko je bogata smjesa, svjecica uvijek tamnija, i sad je crvena bila kad sam je izvadio... vracam se na 50cc

--- Kraj citata ---
a u pm :sad1:
taj teikei je smece zivo,trebo si uzeti 17.5 ili 19 ipaj je to AC jebaj ga sad :dontknow:
busi cilindar,novi klip i karike  :dontknow:

animatrix:
ma e muka mi je.. da sam u subotu mogao 10min drzat skuter u punom gasu i palit gumu, uzarit ispusnu granu i kad sam provjerio svjecicu bila je idealna, i sad na milimetru gasa mi zariba.. a sredit ce se sve, al dosta mi je vise, hocu se voziti a ne drkat stalno po njemu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju