dala zena oglas u novine:trazim muskarca koji me nece tuci, ni ostaviti i koji ce biti dobar u krevetu. Prodju mjeseci,nitko se ne javlja.
Kad jednog dana netko zvoni na vratima. Zena otvori,a kad ono covjek u kolicima bez ruku i nogu. Kaze on: nemam ruke da te mogu tuci, nemam noge da mogu otici od tebe...
A pita ona: ali jeste li dobri u krevetu?
A on kaze: pa sta mislite kak sam pozvonio!
Dobio covjek otkaz na poslu te sav ocajan krenuo kuci.ulazi u kucu,kad u dnevnoj sobi susjed jebe njegovu zenu. Onako sokiran istrci na balkon a tamo kci zabila iglicu u venu.doslo mu zlo i ode u kupaonicu kad tamo sin naguzio prijatelja. Odluci da ode na most i baci se u rijeku. Stoji tako na mostu, razmislja: zena kurva, kci drogerasica, sin peder, ubit cu se i gotovo, posao da i ne spominjem. Uto zacuje da ga sa obale rijeke netko zove-" covjece sidji dolje ja cu ti pomoci ja sam tvoj vilenjak!"
sto ce jadan sidje dolje i pita: "kako mi ti mozes pomoci: zena kurva, sin peder, kci ..."
kaze vilenjak:"mogu, uz jedan uvjet."
c:"kazi uvijet"
v:"moras mi popusiti ***** i svi tvoji problemi bit ce rijeseni." razmislja covjek i pristane. Pusi on vilenjaku,ovaj ga gladi rukom po glavi i pita:"jeli koliko imas godina?"
c:"cetrdeset i pet."
v:"cetrdeset i pet kazes, a jos vjerujes u vilenjake!
Poslije tjelesnog presvlače se dvije djevojčice i jedna upita drugu: -A šta ti je to crno dole? -Mama mi kaže da su to stidne dlačice. -A jel‘ ti smetaju dok se JEBEŠ?!