Tehnički kutak > Tuning skutera

Polini - Malossi - BGM linearna polutka (koje odabrati ? )

<< < (8/9) > >>

cvele60:

--- Citat: enel - 02 Rujan, 2011, 16:34:42 ---To sam i ja cuo i po mnogim temam to pise, valjda samo dobro radi sa serijskim polutkama, tj one koje sada ti i ja imamo, a cim uzmes linearne koje planiras, kazu da ce Hebo davati slabije performance  :)

--- Kraj citata ---
Ma pise...tacno al kolko njih je to u praksi isprobalo pa da takva tvrdnja postane pravilo....Svaki variomat ce bolje raditi uz linearnu polutku...sem mozda TP variomata...

luna500rr:
HeboNG je navodno pravljen posebno za serijske polutke, dakle prilagodljiv je serijskoj rupi u ubrzanju na 20-30km/h, samo ga treba valjda dobro ustelat podloskama i slicno?
Odatle mu je naziv Next Generation...

I Top radi savrseno s linearnom polutkom, al s serijskom kalotom, zanj ima neka druga kalota s kojom je bolji za serijsku polutku al se onda ne slaze s linearnom...

cvele60:
Zoksi  vec dugo vozi Hebo NG na linearnim [  :toothy11: kineskim]  polutkama i sve radi ko sat...oscilacija obrtaja kroz ubrzanje ne postoji...Zato ne verujem pricama da najbolje radi uz ser. polutke...vozio sam njegov skut x puta....

enel:
Kupit ce danc00 nove linearne polutke pa cemo vidjeti kako ce se ponasati Hebo NG  :toothy9:

danc00:
Ma kurca su one rađene za ne linearne polutke... to se jedan sjetil i sad svi tak govore!

Kak bi slabije radil uz linearne polutke a sportski variomat! A i on ima rupu kao i svi drugi ak se ne poštela kaj je logično....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju