Tehnički kutak > Tuning skutera

Polini - Malossi - BGM linearna polutka (koje odabrati ? )

(1/9) > >>

danc00:
POLINI Speed Drive
-100€

MALOSSI Torque Drive
-91€

BGM PRO Pro Drive
-59€

Jednostavno ne znam koja je GLAVNA razlika između ovih polutki, i koju da uzmem, više manje sam si poštelal skuter, i sad me jebe samo ta mrtva polutka!! Jednostavno mi zakuca na startu na 10T okr i onda padnu okretaji na 9T !

Kad stavim lakše rolice da mi bude ubrzanje kroz 9.5T-10T okr onda je start nepodnošljiv, i stoga moram imati te malo teže rolice od 4gr s kojima nemam takve ekzibicije oko okretaja! Jednostavno me više to počelo živcirat...

Ko nema minarelli ne zna kak je sretan...da sam znal kupil bi prvo polutku linearnu pa onda sve ostalo :icon_scratch:

Koje da uzmem od ova tri, polini sam stavil ali ne vjerujem da bum dal 100€....

Jel netko imal ovu BGM...zbog čeka je tolko jeftinija, jel su kanali drukčiji ili kaj...ne kužim?

Ajde, pomagajte! :icon_thumright: :icon_thumright:

pajo:
polini ima dvije konbinacije kut 36 i 38
pod kutem 38 se pre brzo otvara,sa 36 je več podnošljivo :icon_thumright:
ali opet mislim da je mnogo 100E
malossi neznam koje kuteve ima mislim da bi trebalo biti isto kao polini??
a BGM im tri konbinacije sad se ne siječam točno pod kojim kutevima?mislim da je cvele ima??nisam siguran.pričekamo tatu za minarelli ;D :icon_thumright:
ma da bi ja rađe uzeo BGM jedino vidim da nema gumica vijerovatno se može posebno uzet ili nema samo na slici??a cijena je odlična :icon_thumright:

danc00:
Da, to sam pročital da ima dva kuta, mislim da i malossi ima pod istim kutevima 36 i 38...

Ne kužim to, kak se prebrzo otvara...kaj se dogodi, remen prebrzo padne u polutku ili na kaj misliš?

BGM ima tri kuta :icon_scratch:, to nisam znal, mislil sam da je samo neka kopija malossia, ko i inače !

Pa dobi se dvije gumice i neka mast kod BGM-a  :icon_thumright:

Ma da, pa BGM mi se više sviđa čim je 60€, nekak mi je puno dati za polutku 30€ više ako nema smisla davat...

CVELE javi seeee,  :icon_thumright:  Da vidim kakvo je stanje!

M!cko46:
Stavi morini polutke..

danc00:

--- Citat: M!cko46 - 19 Srpanj, 2011, 00:47:56 ---Stavi morini polutke..

--- Kraj citata ---

Ma nema ih ko ni poticaja za seljaka!

Del sam oglas i niko živ se ne javlja a plaćam u kunama i to u gotovini !

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju