Tehnički kutak > Tuning skutera
Polini - Malossi - BGM linearna polutka (koje odabrati ? )
Josip:
--- Citat: danc00 - 19 Srpanj, 2011, 13:06:23 ---Samo se nek javi kad stigne...
Pa kaj niko ne kupuje te polutke :icon_scratch: Nema niko BGM da kaže koje kuteve ima...jer cijena je ok i BGM bi mogel uzeti samo tak ako je dobra polutka!
--- Kraj citata ---
uzmi taj bgm a cini mi se da ima i motoforce isto taj torqe i tu je po cijeni ko i bgm
gle, svi su bjezali od bgm-a, a radilica za BB malossi je skuplja jer je MALOSSI, a bgm ima za oko 200€ takvu radilicu ako ne i bolju samo zato sto je BGM
znam da je hac testira radilicu bgm za 50cc i da se pokazala bolja nego malossi rhq na mid i HE, tako da :dontknow:
da nemam OR sigurno da bi je kupio, sta si vec spomenija odma uz spuh i neki vario, pa bi tek onda isa dalje :icon_thumright:
3alfa3:
--- Citat: pajo - 18 Srpanj, 2011, 23:35:38 ---malossi neznam koje kuteve ima mislim da bi trebalo biti isto kao polini??
--- Kraj citata ---
Isti su. Barem na pjadju 50
3alfa3:
--- Citat: zoksi - 19 Srpanj, 2011, 10:42:17 ---Ispravka,ugao je 33 i 36,u ostalom evo c/p http://svet-skutera.rs/forum/index.php?/topic/45-keewej-hurrican-by-cvele/
--- Kraj citata ---
Znaci da je u odnosu polini i malossi nesto zivlja i prilagodjenija manjoj snazi mashine
ivanm:
--- Citat: danc00 - 19 Srpanj, 2011, 13:06:23 ---Nema niko BGM da kaže koje kuteve ima...jer cijena je ok i BGM bi mogel uzeti samo tak ako je dobra polutka!
--- Kraj citata ---
netko mora bit prvi. kupi ih ti ;D
Jet Force C-tech:
--- Citat: ivanm - 19 Srpanj, 2011, 17:08:17 ---netko mora bit prvi. kupi ih ti ;D
--- Kraj citata ---
potpis
kad ga narucis pevaj " reskiraj poverimi nocas sve svoje malo zenske tajne" :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju