Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: kako se zove ovaj "ventilator"  (Posjeta: 800 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline crasho

• Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: piaggio NRG 50
  • Moja Kaciga: hx (NZI)
kako se zove ovaj "ventilator"
« : 19 Srpanj, 2011, 22:21:11 »
jučer sam se vozio i u vožnji se čula neka zvonjava i cviljenje ali je motor išao i dalje.. ugasio sam ga i danas skinuo deklo, na strani kod variomata se ova plastika sjebala i iskidala i matica otpustila :S ostalo izgleda ok unutra... nije mi jasno kako se odvrnula matica kad je bila stegnuta kompresorom...
kako se zove ta plastika? ventilator neki? http://imageshack.us/photo/my-images/849/fotoav.jpg/
koliko to košta otprilike? hvala na odg..

Offline doritos

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (+6)
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: ZIP SP1
  • MojSetup: grinč mi fkral sve :/
Odg: kako se zove ovaj "ventilator"
« Odgovori #1 : 19 Srpanj, 2011, 22:25:22 »
klasicno ostecenje ventilatora kad se otpusti, meni se tako ostetilo kad mi se otpustilo nedavno.

odi u piaggio centar i trazi tu plastiku koja ide na remenicu variomata. cijena je neka sica ja msm... :icon_thumright:

Offline bahrija

• forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: gilera stalker
  • Moja Kaciga: tornado
  • MojSetup: serijala
  • MojSpuh: serijala
« Odgovori #2 : 19 Srpanj, 2011, 22:29:00 »
jučer sam se vozio i u vožnji se čula neka zvonjava i cviljenje ali je motor išao i dalje.. ugasio sam ga i danas skinuo deklo, na strani kod variomata se ova plastika sjebala i iskidala i matica otpustila :S ostalo izgleda ok unutra... nije mi jasno kako se odvrnula matica kad je bila stegnuta kompresorom...
kako se zove ta plastika? ventilator neki? http://imageshack.us/photo/my-images/849/fotoav.jpg/
koliko to košta otprilike? hvala na odg..

oko 30idesetak kuna,..otidješ u trgovinu i najjednostavnije ti je donesti stari ventilator-pa po njemu kupiš-meni je za gileru stalker pasal ventilator od malagutija-neznam sad točno koji model malagutija.....
meni 3remena u 3mj. pukla i shebala 3 ventilatora..sad više neam to na skuteru-nego sam hladjenje,skemijal prek otvora za štelanje uljne pumpe,..i bolje hladi nego taj ventilator dok bil  gore :icon_thumright:

Offline crasho

• forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: piaggio NRG 50
  • Moja Kaciga: hx (NZI)
« Odgovori #3 : 19 Srpanj, 2011, 22:46:05 »
e hvala :D