Općenito > Generalno o skuterima
Typhoon 50 2T vs Kymco Vitality 50 2T
ivanm:
novi typhoon je rasni kinez i pola skutera je identično sa apriliom sportcity one (također kinez) iako slovi za piaggio, daleko je to od pravog skutera... prije kineska kopija.. ne kažem da ne radi ali kvaliteta materijala je dosta lošija od talijanskih modela..
Cobra:
Ja ti preporucujem njega
Kymco Super 8 50 2t (12500kn) osobno sam presao 9 000km bez kvara toci i vozi skuter je idealan za visoke
evo ti moj test
http://svet-skutera.rs/forum/index.php?/topic/978-kymco-super-8-2t-ac/page__pid__11737#entry11737
castor63:
Hvala na savjetima i sugestijama...i naravno mnoga različita mišljenja....i naravno konačni odabir :skuter11: će biti na meni....a time i (ne)zadovoljstvo odabirom
steeef:
--- Citat: castor63 - 18 Srpanj, 2011, 13:21:22 ---Hvala na savjetima i sugestijama...i naravno mnoga različita mišljenja....i naravno konačni odabir :skuter11: će biti na meni....a time i (ne)zadovoljstvo odabirom
--- Kraj citata ---
naravno,odabitr je tvoj..
samo oću reć da je bolje uzet takav skuter godinu 2 star sa provjerenom mašinom nego novog kineza jer koštaju kolko koštaju..
dobro ivan veli,ove manje skutere piaggio grupacije isto rade kinezi,zip, typhoon, sportcity one,fly...
i za po gradu po meni je bolje imat lc nego ac
jednom je dobro rekel jedan član,nisam dovoljno bogat da vozim kineza..oni jesu u startu jeftiniji al to se naplati s vremenom dok se počne trgat..
za primjer uvijek navodim gilerru runner iz 99-te koju je kum moj kupil novu,znači skuter ima 12 godina i pali na zub,vozil je uvijek dvojicu,a nekad čak nas je i petero bilo gore..mašina je u top stanju,orginal sve plastike i svi dijelovi osim zadnjeg amortizera..
sad ja da vas pitam na kaj bude jedan kinez ličil nakon 12 godina takve torture ;)
wonderkid:
ja bi poslusaj stefeka,istinu govori
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju