Općenito > Generalno o skuterima
Typhoon 50 2T vs Kymco Vitality 50 2T
steeef:
--- Citat: robert - 18 Srpanj, 2011, 11:07:00 ---ja bi ipak neosa. provjereno dobra mašina.
--- Kraj citata ---
a na typhoonu nije? :icon_biggrin:
neznam jesi razmišljal,za tu lovu uzet godinu 2 star neki skuter tipa novi runner,novi sr?
ipak su mašine s vodenim hlađenjem i iz piaggio grupacije (piaggio mašine imaju) ko i typhoon..
Dugi13:
neznam jel isti agregat na ovom novom typhoonu ko na starom? ali na starom ja sam ga samo tocio i vozio naravno bio je serijala i stvarno je ruzan! ali taj je isao svukud jedini problem je bilo ljeto zato kaj je bil zracnjak pa znal malo srat
castor63:
--- Citat: steeef - 18 Srpanj, 2011, 11:26:39 ---a na typhoonu nije? :icon_biggrin:
neznam jesi razmišljal,za tu lovu uzet godinu 2 star neki skuter tipa novi runner,novi sr?
ipak su mašine s vodenim hlađenjem i iz piaggio grupacije (piaggio mašine imaju) ko i typhoon..
--- Kraj citata ---
Ja ti se držim one "Novo je novo"
Kamba:
Šteta,za te novce se nađe polovan a stanje ko novo,Runner,Power,SR nije važno! Ovo ostalo je sve premalo i izgledat če smiješno pod čovjek tvojih dimenzija!
MALES SR180r:
ja sam uzo tajfuna 99g. sa 11000km i motorček je zmaj,za po gradu na poso s posla,na pivu i tak....niš ne troši,mali je a ima dosta mjesta.... :icon_biggrin:
vjerujem da je novi još bolji...... :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju