Tehnički kutak > Tuning skutera

Odg: PROBLEM PEUGEOT SF2 (Elektronski čok)

(1/7) > >>

black-rox:
Evo kupio frend SF2 i odmah problemi scoot jedva upali,a onda neće da prima gas,jednostavno se ugasi kad mu daš gas,i sad ja maknul onaj elektronski čok i začepil onu rupu na karburatoru i scoot radi ko urica prima gas sve pet.
Sad vjerovatno ne valja elektronski čok,ali ako neko zna više o tome neka napiše zanima me kako ispitat da li je čok ispravan ???

black-rox:
 :icon_scratch:

speed:
moze ostat cok na karbu,ali ga otpojis ispod prednje lijeve plastike,ispod nogu,i ja sam imao prije dosta problema s el.coko,posebici zimi,ulazim u zavoj i pocinjem kocit,a on jos radi i skut ubrzava,sad imam manualni i sve je uredu,probaj spojit ona dva kraja zice na akukulator i vidi dal radi

gozz:
Ako si maknuo čok, a nisi mu zatvorio diznu koju bi on trebao zatoriti kad se "ugasi" (tj kad se zagrije pa rastegne pa iglom zatvori diznu za dodatni dotok benge u motor), onda ti sada skuter radi cijelo vrijeme s punim čokom. Troši više benge...

Agv46:

--- Citat: speed - 13 Veljača, 2008, 06:42:41 ---moze ostat cok na karbu,ali ga otpojis ispod prednje lijeve plastike,ispod nogu,i ja sam imao prije dosta problema s el.coko,posebici zimi,ulazim u zavoj i pocinjem kocit,a on jos radi i skut ubrzava,sad imam manualni i sve je uredu,probaj spojit ona dva kraja zice na akukulator i vidi dal radi

--- Kraj citata ---

Imao sam isti problem na sr-u, ne znam drugo reshenje osim ovog... :icon_scratch:

:hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju