Tehnički kutak > Tuning skutera

stelanje karba 19 na Replici

<< < (3/4) > >>

_r0bi_:

--- Citat: 3alfa3 - 17 Srpanj, 2011, 00:30:41 ---Na w16 igli sam imao diznu 70 i iglu skroz spustenu.
I takav je trosio litru do litru i pol vise od W7 igle dignute za 1 zub i diznom 85

--- Kraj citata ---

...e tako alfa sad majstor ima sve potrbne info pa nek sarafa  :laughing7:  :icon_thumright:

black_spirit:

--- Citat: 3alfa3 - 17 Srpanj, 2011, 00:30:41 ---Na w16 igli sam imao diznu 70 i iglu skroz spustenu.
I takav je trosio litru do litru i pol vise od W7 igle dignute za 1 zub i diznom 85

--- Kraj citata ---
oke hvala,znaci narucujem diznu 85 i iglu w7 i to bi trebalo biti to  :icon_thumright:

3alfa3:

--- Citat: black_spirit - 17 Srpanj, 2011, 13:07:56 ---oke hvala,znaci narucujem diznu 85 i iglu w7 i to bi trebalo biti to  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Fali ti jos samo uz to ler dizna 50 i klipic 40  ;D

robert:
ja sam se na alfinom setupu vozio sa onom malossi pečurkom koja ima zaštitnu plastiku na sebi i napokon mi je skuter išao kako treba i trošio manje

danc00:

--- Kraj citata ---

Jel nisi napisal u "setup mog skutera" da ti je igla na prvom zubu na tom karburatoru :icon_scratch: !

@Robert

Ta pečurka, jel to jako otvorena pečurka ili je dosta slična običnom prerađenom airboxu, naravno mislim sa tom plastikom na njoj!? Možda bi bila od airboxa kojeg sad imam na tom karbu koji imam...samo me zanima ak je otvorena ko ostale pečurke onda niš od toga!?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju