Tehnički kutak > Tuning skutera

stelanje karba 19 na Replici

(1/4) > >>

black_spirit:
E ovako,zanima me koji bio setup karba treba biti za replicu?? znaci od igle,klipica,dizne sarafa za zrak itd... Trenutno na motoru namontirana replica,dellorto 19( igla w16,g. dizna 90),gianneli extra.... Bila dizna 80 i sada stavio 90 jer sam mislio da cu rijesit problem s time ali nista isto... sada je problem sto nikako nemogu nastelati da normalno radi na punom gasu preko 90,pocne se gusit i previse zraka dobivat predpostavljam, a onda kad polako krenem pustat gas onda ga "nađem" i onda tek povuce do 95... ubrzanje je super i sve jedino je krajnja mala,ali neam multivar i nadam se da cu rijesiti tu krajnju s njime...

marin18:
na w16 igli dizna 90 definitivno pre velika........pretpostavljam da je klipic 50....ugl. ciljaj smijesu ciglaste boje

danc00:

--- Citat: black_spirit - 16 Srpanj, 2011, 13:24:10 ---E ovako,zanima me koji bio setup karba treba biti za replicu?? znaci od igle,klipica,dizne sarafa za zrak itd... Trenutno na motoru namontirana replica,dellorto 19( igla w16,g. dizna 90),gianneli extra.... Bila dizna 80 i sada stavio 90 jer sam mislio da cu rijesit problem s time ali nista isto... sada je problem sto nikako nemogu nastelati da normalno radi na punom gasu preko 90,pocne se gusit i previse zraka dobivat predpostavljam, a onda kad polako krenem pustat gas onda ga "nađem" i onda tek povuce do 95... ubrzanje je super i sve jedino je krajnja mala,ali neam multivar i nadam se da cu rijesiti tu krajnju s njime...

--- Kraj citata ---

Večina ljudi koju stave na serijalu ili base setup 19mm karb štelaju karb na W9 ili W7 igli .... W16 igla je šiljasta i sa 90 diznom je smjesa prebogata...

Probaj jednu od te dve igle, sigurno će ti biti lakše naštelat...

Koji klipić imaš?

black_spirit:

--- Citat: danc00 - 16 Srpanj, 2011, 13:51:10 ---Večina ljudi koju stave na serijalu ili base setup 19mm karb štelaju karb na W9 ili W7 igli .... W16 igla je šiljasta i sa 90 diznom je smjesa prebogata...

Probaj jednu od te dve igle, sigurno će ti biti lakše naštelat...

Koji klipić imaš?

--- Kraj citata ---
neznam koji mi je klipic pogledat cu,a za tu iglu znam,moram ju promjenit,stavit cu w7 pa cemo vidit...jer stvarno nzm vise sve konbinacije sam probao,vise zraka manje zraka pa gorivo dizna ova ona i uvijek mi se gusi tak preko 90 na punom dok malo nepustim gas onda tek fino krene....

doritos:
iglu w7-diznu oko 80-85 ili staviti na postojeci karb na kojem je trenutno w16igla puno manju diznu, bar 80.

na high endu sa iglom w7 je dizna 95-98 pa bih reko da ti je prevelika dizna i ugusi se!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju