Općenito > Maxiskuteri
GILERA NEXUS 300
derbiGP1:
--- Citat: ndamjan4 - 22 Srpanj, 2011, 22:27:42 ---Hvala puno na komentarima,savjetima,misljenjima,odlucio sam da cu uzeti NEXUS 300...
Statvit cu slike kad je kupim...
Mozete slobodno dati koji savjet u vezi stimanja NEXUSA,gume neke sportkse prave jer kod mene je cesta u banani...Ostavit cu ga serijski sve 2 sezone pa onda saviti neki variomat i mozda,ali mozda i spuh...
;)
--- Kraj citata ---
evo da ti kaze nesto i ponosni vlasnik nexusa 300 koji se upravo s njim vratio sa 1300km dugog puta, zelim ti reci samo par stvari:
1. bit ces izuzetno zadovoljan sa motorom ako ces ga redovito odrzavat
2. ostavi gore serijalu i ne izmisljaj nepotrebni tuning na skuteru od 278cc, mozes te novce iskoristit na milijun boljih nacina. (nexus je dobar motor ali nije jurilica)
3. ako i nakon kupnje budes imao osjecaj da motoru treba tuning i da ti je prespor - onda si se sjebao jer si pogriješio sa kupnjom motora, kubikažom itd...
4. vidio sam da je netko gore spominjao cifre od 2200 kn za registraciju... ako si slavonac nece ti ni prva bit preko 1500 sa svime, odnosno osiguranje me je izaslo 1111 kuna ( isto tako slazem se onim koji je napisao da je mozda isplativije kupit 250 ) - razlika u performansama je u nijansama ako je uopce i ima
5. bas sam se sjetio sta si zgodno mozes kupit umjesto multivara i spuha - kupi si neko kišno odjelo ( jebeno sam siguran nakon ovog ljeta što sam prošao da ti je to bolje )
3alfa3:
--- Citat: derbiGP1 - 23 Srpanj, 2011, 15:49:22 ---evo da ti kaze nesto i ponosni vlasnik nexusa 300 koji se upravo s njim vratio sa 1300km dugog puta, zelim ti reci samo par stvari:
1. bit ces izuzetno zadovoljan sa motorom ako ces ga redovito odrzavat
2. ostavi gore serijalu i ne izmisljaj nepotrebni tuning na skuteru od 278cc, mozes te novce iskoristit na milijun boljih nacina. (nexus je dobar motor ali nije jurilica)
3. ako i nakon kupnje budes imao osjecaj da motoru treba tuning i da ti je prespor - onda si se sjebao jer si pogriješio sa kupnjom motora, kubikažom itd...
4. vidio sam da je netko gore spominjao cifre od 2200 kn za registraciju... ako si slavonac nece ti ni prva bit preko 1500 sa svime, odnosno osiguranje me je izaslo 1111 kuna ( isto tako slazem se onim koji je napisao da je mozda isplativije kupit 250 ) - razlika u performansama je u nijansama ako je uopce i ima
5. bas sam se sjetio sta si zgodno mozes kupit umjesto multivara i spuha - kupi si neko kišno odjelo ( jebeno sam siguran nakon ovog ljeta što sam prošao da ti je to bolje )
--- Kraj citata ---
2. apsolutno se slazem
3. vidi pod broj 2
5. ja ove sezone napravio 9500km i motor nije vidio kapi kise :icon_biggrin:
derbiGP1:
--- Citat: 3alfa3 - 23 Srpanj, 2011, 15:54:40 ---
2. apsolutno se slazem
3. vidi pod broj 2
5. ja ove sezone napravio 9500km i motor nije vidio kapi kise :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
to znaci imat sreće... kad sam kretao na more bilo je 38 u cijeloj hrvatskoj kad vidim ide neko đubre od oblaka prema meni :sad1: (promjera ono 200m nepravilnog oblika i nepoznatog sadrzaja xD) opere me do gole kože i da ću okrenut glavu da mu opsujem nešto on već ode :hello:
3alfa3:
--- Citat: derbiGP1 - 23 Srpanj, 2011, 15:58:02 ---to znaci imat sreće... kad sam kretao na more bilo je 38 u cijeloj hrvatskoj kad vidim ide neko đubre od oblaka prema meni :sad1: (promjera ono 200m nepravilnog oblika i nepoznatog sadrzaja xD) opere me do gole kože i da ću okrenut glavu da mu opsujem nešto on već ode :hello:
--- Kraj citata ---
Nebi rekao da je sreca, nego se vozim samo kad je prognoza OK. Druga stvar da sam imao nesto dogovoreno odredjenog datuma i isao motorom - onda si u milosti neba, al ovako samo pogledam prognozu dan-dva ranije i odem na cjelodnevni djir.
btw, vec 10tak dana cekam da na potezu ZG-Senj-Zadar-Plitvice-ZG bude suho jer se vec tresem koliko nisam dugo tamo vozio (skoro 3 tjedna vec :toothy12: )
derbiGP1:
--- Citat: 3alfa3 - 23 Srpanj, 2011, 16:02:13 ---Nebi rekao da je sreca, nego se vozim samo kad je prognoza OK. Druga stvar da sam imao nesto dogovoreno odredjenog datuma i isao motorom - onda si u milosti neba, al ovako samo pogledam prognozu dan-dva ranije i odem na cjelodnevni djir.
btw, vec 10tak dana cekam da na potezu ZG-Senj-Zadar-Plitvice-ZG bude suho jer se vec tresem koliko nisam dugo tamo vozio (skoro 3 tjedna vec :toothy12: )
--- Kraj citata ---
znas kako ti je kod plitvica...i kad je suho mokro je :) mali london
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju