Općenito > Maxiskuteri

GILERA NEXUS 300

<< < (19/30) > >>

mrcina:
beverlijeve centralni nogari su niže od mojih i od nexusovih, malo prouči i točno je da če kod beverlija prije zastrugati od npr. nexusa ili x9.

na beverliju centralni nogari postavljeni su na blok motora dok je kod nexusa i x9 na šasiji.

ndamjan4:
Hvala puno na komentarima,savjetima,misljenjima,odlucio sam da cu uzeti NEXUS 300...
Statvit cu slike kad je kupim...
Mozete slobodno dati koji savjet u vezi stimanja  NEXUSA,gume neke sportkse prave jer kod mene je cesta u banani...Ostavit cu ga serijski sve 2 sezone pa onda saviti neki variomat i mozda,ali mozda i spuh...
;)

mrcina:
prednja guma mora biti kvalitetna jer ako ona proklizi nema ispravljanja greške pad je neizbježan.
zadnja guma je bitna za prijenos snage na podlogu aliu nemora biti najkvalitetnija, proklizavanje zadnje gume se može ispraviti i tu pad nije pravilo.

moja kombinacija metzeler / dunlop

steeef:

--- Citat: mrcina - 22 Srpanj, 2011, 21:47:51 ---beverlijeve centralni nogari su niže od mojih i od nexusovih, malo prouči i točno je da če kod beverlija prije zastrugati od npr. nexusa ili x9.

na beverliju centralni nogari postavljeni su na blok motora dok je kod nexusa i x9 na šasiji.

--- Kraj citata ---

:notworthy:

stvarno si pun dezinformacija.
na beverlyu je ko i na ostalim skuterima sa master mašinama nogara na bloku..
al je i kod quasar mašina isto tak,znači i na nexusu i na onom kaj ti imaš a nemaš pojma di su centralne nogare.
isto je i kod skutera sa leader mašinom.

a da nebi bilo lupanje u prazno evo ti i slika

mrcina:
kod x9 nije 100% svi x9 imaju nogare montirane na šasiju.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju