Općenito > Maxiskuteri

GILERA NEXUS 300

<< < (17/30) > >>

aerox92:

--- Citat: Loris Ri - 22 Srpanj, 2011, 11:03:07 ---nexus isto ima jedan cilindar.....onda je nexus jos manje za krivine od beva,ima manje kotace,veci je... :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
da nexus ima jedan cilindar i 300 i 500 ali ocigledno je ovjes drugaciji tako da nema vibracija i svega ostalog navedenog! takodje pogledaj malo bolje kolika je masina od beverlija i gdje stoji spustena skroz dolje..malo se savijes i sve kaci.. kod nexusa 500 je drugacija prica iao ke ista masina.. dok nexus 300 ima ovjes kao 250 i masinu slicnu tako da je to druga prica

Loris Ri:

--- Citat: aerox92 - 22 Srpanj, 2011, 11:17:41 ---da nexus ima jedan cilindar i 300 i 500 ali ocigledno je ovjes drugaciji tako da nema vibracija i svega ostalog navedenog! takodje pogledaj malo bolje kolika je masina od beverlija i gdje stoji spustena skroz dolje..malo se savijes i sve kaci.. kod nexusa 500 je drugacija prica iao ke ista masina.. dok nexus 300 ima ovjes kao 250 i masinu slicnu tako da je to druga prica

--- Kraj citata ---
ma nebi ulazio u to previse....vozio sam i beva i nexusa,pase mi i jedan i drugi,bev malo vise  jer je manji,mozda i zbog vecih kotaca nez.....al nece pogrijesit sta god da uzme.....

mrcina:
čuj zato je otvorena ova tema da se raspravi i da se čovjek sam odluči a da pročita sve što je možda bitno za jedan ili drugi motor.

ah jedna stvar koja bu čovjeka smetala a nismo je spomenuli - GUME -

jedna guma za beverli je cifrom slična kompletu guma za nexus i u RH ih je teško za nači dok za nexus imaš veči izbor.

puno ljudi na beverlijima se voze još na tvornički ugrađenim gumama a prošlo je i do 5(pet) godina od kupovine skutera.

vezano uz gume  u ZG ima problema u nalaženju isstih za beverli.

aerox92:
ja se ne bih ni jednog trenutka razmisljo izmedju nexusa i beverlija :) nexus!  :headbang: Koliko se para kod vas u HR krecu beverly 500?

steeef:
guma ima jer nije jedini skuter sa 16 cola kotacima..
mozda nema 800 modela ko za 12 13 cola felge al ih ima dovoljno.
a ni za nexus nema neki veliki izbor,pogotovo za prednju 120/70/14.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju